EZO

Segít a hold! Így fogyj le a segítségével

A testsúlyod és a Hold fázisai közti összefüggést könnyű megérteni: az emberi szervezet ritmusa az égitest mozgásával együtt változik.
címkék:

Növekvő holdkor könnyebben beépülnek kalóriák, míg fogyó holdkor kevésbé hasznosul amit megeszel. A siker érdekében tehát érdemes fogyóhold idején belevágnod a diétába.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Higgy a mantra erejében! Ahhoz, hogy valóban karcsúsodni kezdj, elsősorban az akaratodat kell megerősítened. Érdemes a diéta idején minden este személyiségerősítő gyakorlatokat végezned. Elalvás előtt képzeld el, milyen lesz az alakod, ha már lefogytál, és mondd el néhányszor a következő egyszerű mantrát: „Napról napra tökéletesebb az alakom! Napról napra vonzóbb vagyok!” Égess fehér gyertyát! Amikor megszületik benned az elhatározás, hogy diétázni kezdesz, vásároljunk egy vastag fehér gyertyát (ez jelképezi duci énedet), és minden nap égess el belőle egy kicsit! A fehér viasz jelképezi a fölösleges kilóidat, így minden égetéssel megszabadulsz jelképesen egy kevés zsírpárnától is.

Fotó: pixabay.com

Ismerd meg a horoszkópod Születési horoszkópod a diétában is segítségedre lehet. Csillagjegyed elárulhatja, mire kell odafigyelned, milyen sportot válassz magadnak a sikerhez. De még azt is megtudhatod egy profi asztrológus segítségével, hogy melyik típusú fogyókúrával tudsz a legkönnyebben megszabadulni a feleslegtől. Hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy egy vegetáriánus vagy egy húsos étrend a legmegfelelőbb-e számodra.

 

címkék:
És ezeket olvastad már?