EZO

Így hat a szerelmi életedre a januári Szaturnusz-Nap együttállás

A januárban bekövetkező nap- és holdfogyatkozás mellett ez az együttállás az, ami igencsak meghatározza azokat az energiákat, melyek nagy hatással vannak a kapcsolatokra. Ismerd meg a részletes elemzést!
  • Szerző: F. E.

Januárban a Nap és a Szaturnusz erőteljes összehangolódását láthatjuk a Bak jegyében, ami jelentősen befolyásolja romantikus kapcsolatainkat és segít abban, hogy létrehozzunk egy új kezdetet.

Olyan energiát érezhetünk meg, amellyel könnyedén elengedhetjük azokat a dolgokat, embereket, mintákat, amelyek már nem szolgálnak minket, helyet adva azoknak, amik a javunkra válnak. Az egész hónap energiája ezt tükrözi. 

A Nap a mi érzésünket képviseli, vagyis azt, hogyan is gondolunk magunkra és arra a helyre, melyet a világban elfoglalunk. A Bak a növekedésre, a tervezésre összpontosít, okosan mindig és az egy lépés távolságból tekintve a folyamatokra. A Bak gyakorlatiassága és az élet logikus megközelítése révén fog ebben segíteni minket.

A Szaturnusz az idő és a karma bolygója, mely legjobban ismeri saját személyes határait és tudatában van annak hiányosságaival is.

Az idő eljött, lépned kell, nincs idő várakozásra vagy a halogatásra. MOST van a cselekvés ideje, melyhez a Bak jegyében történő együttállás ösztökél.

Lapozz a folytatáshoz!


A Szaturnusz a Bakban azt akarja, hogy higgyünk magunkban és állítsunk fel a határokat. Mi az, amit el tudunk fogadni, és mi az, amit egyáltalán nem. Azon dolgozik, hogy az ügy gyökeréhez eljutva megértsük a valós helyzetet és annak megfelelően lépjünk tovább.

Ebben az időszakban a személyes életünk kerül fókuszba, most kiderül, hogy mennyire jól terveztük a jövőt, mennyire vállaltunk felelősséget cselekedeteinkért és hogyan engedjük el a dolgokat a megfelelő pillanatban.

Ez különösen fontos lecke lesz, amikor elkezdjük az új évet, mert előfordulhat az, hogy a tavalyi eseményeket 2019-re átvisszük. Mivel ez az év csak most kezdődik, fontos, hogy elhagyjuk a múlt évben történt eseményeket és embereket, amelyeket már akkor el kellett volna engednünk, mindezt a nehéz helyzetekkel és traumákkal együtt megtéve. 

Ha szomorúsággal, vereséggel vagy elszigeteltséggel találkozunk, akkor ez egy óriási jele annak, hogy a karma az addigi helyzet sürgős megváltoztatásra hívja fel a figyelmünket.

Aki tavaly jól mérte fel helyzetét, elképzelhető, hogy már most rengeteg boldogságot és szeretetet lát az életében, így neki nem a változtatás, hanem pozíciójának és céljainak megerősítése lesz a feladata. 

Felelősséget kell vállalnunk az életünkért és ez magában foglalja azt is, hogy őszinték vagyunk magunkhoz és eldöntjük, hogy nem fogunk a múltban élni. 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?