EZO

Durva, de benne van a csillagokban, ezért szakítanak most a sztárpárok

Bombaként robbant a hír az elmúlt napokban, hogy Szabó Zsófi és Mádai Vivien is szakított párjával. Lássuk, mit műveltek a csillagok!

Nem véletlen, hogy párkapcsolatok mennek tönkre ezekben a napokban, és ez alól a sztárok érzelmei sem kivételek. Nem mindenkinek könnyű ez az időszak az asztrológia ismerői szerint. Most nem csak új szerelmek szövődnek, vagy exek térnek vissza, de bizony a változásban a szakítások, válások is benne vannak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: pixabay.com

A mostani energiákban a konfliktusok szinte elkerülhetetlenek, melyek válságosak lehetnek. A nem működő kapcsolatok halálra vannak ítélve. Ne ragaszkodj te sem a kihűlt szerelemhez.

A január végi telihold energiáit a Plútó, a Jupiter felerősítette, de a Mars és az Uránusz sem volt éppen segítőkész a párkapcsolatok megerősítésében. Ami nem volt bebetonozva, az most bizony összedőlt, ezért váratlanul kapcsolatok záródnak le. Megújuláshoz, továbblépéshez el kell engedni a múltat.

Ugyanakkor a régi sebek most gyógyulhatnak. Nem történik semmi ok nélkül. Új tapasztalatokra kell szert tenni ahhoz, hogy felülemelkedhess, változhass. Így tudsz csak főnixmadárként ismét szárnyalni a szerelmeben. Ebben támogatnak a vénuszi energiák. Februárban terítékre kerülnek a kapcsolatok, a megújulás így is úgy is megtörténik.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?