EZO

A februári újhold elhozza a párkapcsolatokban megérett változásokat

A február 15-ei újhold a Vízöntő jegyében pozitív fordulatot hoz mindannyiunk életébe. Legfőképp a társas kapcsolatainkra lesz nagy hatással. Ismerd meg te is az újhold friss és megújító energiáit!
  • Szerző: F. E.

A 2018-as év kezdetétől sok mindent el kellett engednünk, sokan érezhetnek fájdalmat emiatt. A folyamat azonban felszabadítást is jelent, hiszen azon dolgoktól is megválunk, melyek már nem szolgálnak minket

Régi minták és traumák kerültek feldolgozásra és a február tovább fokozza a változást - egyben magában hordozza az eddigi kemény leckék jutalmát. 

Ami roppant érdekes még az új kezdetekhez kapcsolódóan: a február hónapnak csak újholdja van és pont egy nappal azelőtt bukkan fel, ahogy kezdődik a kínai újév. Ez a hónap a teljesen friss kezdetekről szól.

A Vízöntő jegyébe érkező újhold részleges napfogyatkozással jár, de hatásai nem lesznek olyan erőteljesek, mint tavaly augusztusban. Egy nagyon szelíd, reménykedő és szerető energiát hoz számunkra, melyet az egész évre vonatkozóan érdemes befogadni és beépíteni a mindennapjainkba.

A Vízöntő energiája arra is késztet, hogy kezdjünk el globálisan gondolkodni arról, hogy cselekedeteinkkel és kommunikációnkkal milyen hatásokat gyakorolunk környezetünkre.

Minél nyitottabbá válik a szívünk és az elménk, annál nagyobb eséllyel láthatjuk meg az egységet.

Lapozz a folytatáshoz!


Az újhold felhozza a már megérett változásokat a kapcsolatainkban, és ez a hatás ugyanúgy érvényes saját belsőnkre is. Ezen felül most még inkább azon lesz a hangsúly, hogy kikkel is veszed magad körül. Itt is meghatározóvá válik a döntés és a tiszta kommunikáció, hogy véget vess azoknak a kötelékeknek, melyek már nem szolgálnak építő és szerető energiával.

A kommunikáció kulcsfontosságú lesz ebben az időszakban. Az igazság közlése, a nyitottság, a valódi én kifejeződése, az egészséges kapcsolatokban elengedhetetlen tulajdonságok még jobban előtérbe kerülnek, és ezáltal sikerül azokat a területeket rendbe hozni, ahol kiegyensúlyozatlanság van.

Itt az idő, hogy beszélj a dolgokról az érintett személyekkel, és végre összekapcsolódj az igazi érzéseiddel és gondolataiddal, melyek nemcsak a gyógyulásban segítenek, de új perspektívákat is hoznak az életedbe.

Bízz abban, hogy a kapcsolatotok körül zajló változások mindig a javadat szolgálják, s hogy a végeredmény számodra a legjobb lesz.

Ami nagyon fontossá válik: a tudatosság és a figyelem önmagad irányába! Gondoskodj saját egészségedről és jólétedről, melyhez most minden segítséget megkapsz.

Összességében a részletes napfogyatkozás és újhold a Vízöntőben egy gyönyörű és mindannyiunk számára élvezhető rezgés, mely a januári energia után egy hatalmas univerzális ajándéknak fog tűnni!

Élj a február adta varázslatos lehetőségekkel, nyílj meg szélesebb körben, tárd szét karjaidat, hogy minél több szeretetet, örömet és öntudatot hozzon az életedbe.

 

És ezeket olvastad már?