energiák

11 találat
EZO

Ma érkezik a nyár legforróbb teliholdja, így hat az életedre

Kivételes energiák, fényes éjszaka, érkezik a telihold! Feszültség helyett engedd bele magad az érzelmeidbe.

EZO

Érkezik az újhold: mutatjuk, hogy teljesülnek most a vágyaid

Nap, Hold, Merkúr hármas a főszerepben az Ikrek jegyében! Varázslatos energiákkal tehetsz lépéseket vágyaid beteljesítéséhez.

EZO

Megérkezett az újhold, óriási változást hoz az életedbe

Ne csodálkozz, ha hajnal óta úgy érzed, mintha szíven ütöttek volna! Nem egyszerűen kezdődött ez a hét. Tüzes újholdra ébredtünk.

ÉLETMÓDI

Tüzes energiákkal érkezik az újhold, erre számíts ma

Ne menj fejjel a falnak! Ezt már sokszor hallhattad, de most valóban ez az egyik üzenete az újholdnak.

ÉLETMÓDI

Így hat ránk a teliholddal búcsúzó péntek 13-a

Bizony nagy hatással lesznek az esti energiák a szombat reggel érkező teliholdra. Itt az ideje, hogy kezdj valamit a babonával, ha szeretnéd a telihold energiáival elengedni a hozzá tartozó félelmeidet, és a feszültségeket. Így tudod valóra váltani az álm

EZO

Itt a tavaszi újhold, így találkozhatsz életed nagy szerelmével

Pénteken délelőtt köszönt ránk az újhold. Fantasztikus lehetőség vár rád, ha türelmes vagy! Nézz szembe a valósággal és utána hagyd, hogy magával ragadjon a friss energia.

EZO

Elképesztő égi jelenség közeleg, ez az évszázad szenzációja

Roppant nagy erejű holdfogyatkozás jön, ne maradj le róla te sem! Ismerd meg a vérhold hatásait, hogy még idejében fel tudj készülni!

EZO

Ilyen döbbenetes erővel hat szerelmi életedre a nyári Mars-retrográd

Ez a nyár valóban különleges lesz mindannyiunk számára! Érdemes átlapoznod az elemzést, hogy meglásd a benne rejlő lehetőségeket. Átalakulás indul, mutatjuk a részleteket!

EZO

Melyik jegyben születtél? Ezt kellene hordanod mindig a zsebedben

Minden jegy szülöttének megvannak a jellemzői, életfeladatai, és minden embernek a saját életútja. De vajon tisztában vagy azzal, hogy a kristályok, ásványok segíthetnek abban, hogy ezen az úton egyszerűbben, zökkenőmentesebben járhass? Megmutatjuk, mit k

EZO

A februári újhold elhozza a párkapcsolatokban megérett változásokat

A február 15-ei újhold a Vízöntő jegyében pozitív fordulatot hoz mindannyiunk életébe. Legfőképp a társas kapcsolatainkra lesz nagy hatással. Ismerd meg te is az újhold friss és megújító energiáit!

BIZARR

Az évtized legfontosabb napja: óriási spirituális energia érkezik

Minden gondod megoldódhat, hiszen az évtized legmagasabb rezgésű energiahulláma érkezik ma. Mostantól megváltozhat az életed. Holnaptól új korszak indul el.