1 éve

Ma érkezik a nyár legforróbb teliholdja, így hat az életedre

Kivételes energiák, fényes éjszaka, érkezik a telihold! Feszültség helyett engedd bele magad az érzelmeidbe.

A telihold fényénél sokkal feszültebb, ingerlékenyebb az ember. Előfordul, hogy nyugtalanabbul alszol vagy gyötör az álmatlanság. Érzelmileg instabil lehetsz, érzékenyebb a megszokottnál. Nem csak a lelked, a tested is érzékenyebbé válik. Nehezebben gyógyulnak ilyenkor a sebek. De ezen a kivételes napon, a Nap a Rák jegyében szemben pedig a Hold a Bak jegyében lesz. Ezt a napot ráadásul a nyári napfordulótól 3 nap választja el, csodálatos világosság lesz éjszaka. Bak teliholdnál megerősödnek céljaid, érezheted a családi köteléket, a jövő iránti felelősségvállalást. A Rák jegyben lévő Nap energetikailag a nagy érzelmeket feszegeti, figyelj oda az emberi kapcsolataidra és kommunikációdra. Egyes csillagjegyek számára most a szenvedélyes szerelem is megérkezhet, forró éjszakára számíthat a Kos, Vízöntő és a Mérleg.

Fotó: pexels.com

Nem tudsz megfutamodni a feladatok elől, mert a Nap-Hold szembenállás feszültsége sorsfordító erővel kierőszakolja belőled a megoldásokat. Ne akarj mindent azonnal, érdemes egyes kérdéseket megalapozni és következetesen megvalósítani. Hozd össze a tudatos és a tudatalatti részedet, hogy együttműködésük révén jobban kiteljesedhess az életedben. Rák-Bak tengely a felemelkedés tengelye, a Rák az érzékeny és érző, a Bak a kemény, a felelősségteljes, biztonságot adó. Pszichológiailag a Rák szimbolizálja a belső gyermeket, a Bak a benned élő felnőttet. Ismét egy változás esélyével nézhetsz szembe. Egyéni szinten a stabil jegyeknek szabadságvágyat hoz, sikeres élethelyzeteket dob. Gondold végig miben tudsz kiteljesedni, felemelkedni.

Este mindenképp lassulj le, vegyél részt egy telihold meditáción, a nagy meleg és világosság mellett tölts el egy nyugodt estét, ne engedd, hogy pörögjön az elméd. Teljesen felesleges. De az is tökéletes, ha pihensz a kertben, teraszon, jó levegőn. Megtalálod a belső békédet és csak nézed a csillagokat és a Holdat!

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!