EZO

Hatalmas átalakulást hozhat ma a Skorpió újhold. Így hat rád!

Ideje elkezdeni az átalakulást, engedd el a belső harcaidat! Vizsgáld meg, milyen mintákat követsz, van másik út is!Talán ez visz el az újrakezdéshez.

Vasárnap, korán reggel érkezik az újhold a Skorpió jegyébe. Az előző napok feszültségei után ideje végre elkezdeni azt az átalakulást, amiben az érkező energiák segítségedre lesznek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: pixabay.com

Nagyon fontos végiggondolni azokat a dolgokat, melyek korlátoznak. Lehet, hogy hibás mintákat követsz? Édesanyád vagy édesapád is ugyanezt csinálta? Nem kell már a fájdalmon keresztül tanulnod. Nem kell folyamatosan önmagaddal harcolnod, nem kell a régmúlt sérelmeibe ragadnod, érdemes ezeket elengedni.

Felesleges ellenállni a változásnak, csak nehézségeket hozhat. Az sem baj, ha előtte úgy érzed, padlóra kerülsz. Talán még erőteljesebben fogod érezni a feltámadás érzését. Igazán hasznos, ha napközben megfigyeled, milyen élethelyzetekben éreztél kellemetlenséget. Csalódottság, félelem, harag? Történt-e már veled hasonló szituáció? Mikor történt veled? Mire emlékeztet? Gyorsabban megtalálod így a válaszokat magadban. Ráláthatsz gyermekkori sérelmekre. Tedd helyére a gondolataidat, érzéseidet. Engedd el őket. Ha jobban érzed magad ettől, az már nagy siker.

Tervezz újra! Legyen szó munkáról, kapcsolatokról, egészségről. Gondold végig mi az, amit igazán szeretnél? Mik az álmaid? Fogj egy papírt és írd le, mi az, amire vágysz? Hogyan szeretnéd élni az életed? Miben változtatnál? Állj a változáshoz pozitívan, így elképzelhető, hogy nem várt fordulatot tapasztalhatsz meg. Figyelj arra, hogy ne vessz el a részletekben.

És ezeket olvastad már?