YESSS

Erős energiákkal érkezik a telihold: így változik meg az életed

Október 1-én lesz a Kos jegyében teljes a Hold. Nézz szembe a benned lévő heves energiákkal, engedd el a múlt nehézségeit!

Minden ember életében van olyan életterület, amire ha egyszerűen csak rágondol dühöt, sérelmeket, fájdalmat érez. A tüzes Kos telihold energiái segítenek ezek feloldásában, elengedésében. A telihold mindig feszültségeket hoz, ilyenkor érdemes óvatosnak lenni. A felébredő kellemetlen érzéseket, szelídítsd meg és fordítsd át. Gyógyítsd meg lelkedet. A sors eléd dobja most mentőövét. Már napok óta érezheted, hogy nagyobb a lendület, az akarás.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: canva

Nagyon sok düh, elfojtás lehet benned, akár még a gyermekkorodból is, éld meg az érzelmeket, és engedd el. Igen. Számtalanszor hallhattad már ezt és tetted fel a kérdést, hogy hogyan? Elég sokszor csak kimondani, vagy kiírni magadból, mint egy levelet. Ha konkrét esemény, vagy emlékkép jut eszedbe arra vonatkozóan, hogy ki bántott meg, akkor gondolj arra a személyre és helyzetre, akivel ez történt. Ne kontrollálj magadban semmilyen érzést. Engedd, hogy a helyzet üzenete megérkezzen benned. Ez történhet egy gondolattal, vagy könnyekkel, esetleg képekkel. Figyelj, csendben befelé, gyógyítsd meg a benned lévő sebet. Az érzések felszabadulása, és az utána érezhető csend már magában egy feloldás. Bocsáss meg magadnak és a másiknak is. Tudatosítsd, hogy semmi nem történt véletlenül. A düh magadban hordozása, nem a másikat, hanem téged mérgezett. Ezért érdemes ezzel foglalkozni. A telihold pedig támogat ebben.

Fotó: pexels.com

Rengeteg dologtól szabadulhatsz most meg, ilyen az ellenállás, az irigység, bosszúvágy, elfojtott harag, önkorlátozás, a megcsalás érzete, az igazságtalanság, a nem megfelelő önértékelés, önostorozás, megfelelés. Használd ki a telihold és az újhold közötti időszakot a lelki megtisztulásodért. Ha ezekben a napokban feljön benned egy-egy régi sérelem, akkor szánj ezekre az érzésekre időt. Esténként 15 perc elcsendesedés, egy meleg gyógytea mellett csodákra képes. Írd ki a fájdalmaidat bátran! Az aggódás, a stressz nem tesz jót, az immunrendszered erősítésére mostanában nagy szükséged van. Ehhez viszont elsősorban önmagad szeretetére.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?