EZO

E három csillagjegy számára 2021 lesz az évtized legjobb éve

A tavalyi évet aligha vallja bárki is sikeresnek az életében. 2021 viszont az asztrológusok szerint három csillagjegy számára is fantasztikus dolgokat tartogat.

Az asztrológusok állítják: a tavalyi év nehézségeket hozó csillagállásai után idén már könnyebb hónapok várnak ránk. A Vízöntő jegyében van együtt a Szaturnusz és a Jupiter (ilyen együttállás több mint 600 éve nem fordult elő), ez 2021 legjelentősebb asztrológiai eseménye. A Szaturnusz a határok és a szervezettség bolygója. A Jupiter mindent felnagyít, amivel kapcsolatba kerül, miközben a Vízöntő a társadalomért és a kollektívért felelős. Ezek a bolygók együtt elvonják a figyelmünket az anyagi világról, és a lélekre, a megfoghatatlanra helyezik a hangsúlyt. Az Uránusz eközben a Bika állandó és földi jegyében áll. Ez a középpontba helyezi a társadalom és a környezet kapcsolatát, és várható, hogy ez az év minden csillagjegy számára az innovációké, a változásé lesz.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Csillagjegy 01

Fotó: Pixabay.com

Ám van három csillagjegy, amelyekre az átlagosnál is jobban hatnak ezek az energiák: az Ikrek, a Bak és a Vízöntő.

Ikrek: ez a csillagjegy önmaga legjobb verziója felé halad

Az Ikrek jegyű embereknek sarkalatos éve lesz az idei. Ez a csillagjegy visszanyeri az erejét, az önazonosságát, és a Jupiter és a Szaturnusz lehetőségekkel, utazásokkal, tanulással, vagyis új, kellemes élményekkel ajándékozza meg. Ha azon gondolkodsz, hogy újra beiratkozz-e az iskolába, vagy vállalkozz-e egy utazásra, ha már lehet majd utazni, nyugodtan felelj igennel. Ebben az évben ez nem is lehet kérdés.

Csillagjegy 02

Fotó: Pixabay.com

Bak: ez a csillagjegy megérdemli, és meg is kapja a bőséget

Egy ilyen stabil földi csillagjegy számára, amilyen a Bak, különösen nehéz lehetett az elmúlt év, amely folytonos változásokat hozott és alkalmazkodást kívánt. 2021-ben azonban végre elnyered a megérdemelt bőséget, boldogságot és szerelmet. A Jupiter és a Szaturnusz hatására, akármennyire biztonságkereső is vagy, szokatlan dolgokra és gondolatokra fogsz vállalkozni. Ennek pedig mindenképp meglesz a jutalma, úgy anyagi, mint érzelmi téren.

Vízöntő: a csillagok kegyeltje lesz idén

Ebben az évben ez a csillagjegy lesz a csillagok kegyeltje. A bőség, a szerencse és a bővülés bolygójának is tartott Jupiter most valóban a kezedre játszik, ráadásul a Szaturnusz is áthalad a jegyeden. Sok áldásban lesz részed, de az év gondoskodik kihívásokról is – persze mindig csak a fejlődésed érdekében. Dolgozz továbbra is szorgalmasan a céljaidért, és nyugodtan kövesd a megszokottól eltérő gondolkodásodat, az eredeti ötleteidet. Épp a lázadó természeted lesz idén a sikered kulcsa.

És ezeket olvastad már?