LELKIZŐ

Ez volt a nagy sztárszakítások éve, álomszerű kapcsolatok mentek tönkre 2020-ban

A 2020-as év semmilyen szempontból nem nevezhető szerencsésnek, hiszen a koronavírus-járvány mindent felülírt és bizony a párkapcsolatokra is rányomta a bélyegét. Sok szerelmes szív tört össze idén, ez alól pedig hazánk hírességei sem kivéltelek. Lássuk azokat az álompárokat, amelynek tagjai külön utakon vágnak neki a 2021-es évnek!
  • Szerző: Doris

Tóth Andi és Szabó Ádám

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Tóth Andi és Szabó Ádám románca sosem volt felhőtlen, többször is különváltak hosszabb-rövidebb időre, de nyáron végleg búcsút intettek egymásnak. A szakítás ráadásul pont a legrosszabbkor jött, hiszen ekkor már köztudott volt, hogy mindketten indulnak a Sztárban Sztár hetedik évadában. A műsor során szerencsére nem volt konfliktusuk, Andi második lett, Ádám pedig megnyerte a műsort.

Várkonyi Andrea és Zsidró Tamás

Zsidró Tamás tavaly novemberben jött össze Várkonyi Andreával, egy közös kutyasétáltatós kép buktatta le őket. A románc azonban nem tartott tovább négy hónapnál, áprilisban szakítottak, többek között azért is, mert a kapcsolatuk nem állta ki a karanténidőszak miatt külön töltött idő próbáját. A Bors információi szerint Andrea volt az, aki kimondta a végszót, ami meglehetősen bántotta a sztárfodrászt.

Curtis és Kriszti

Fotó: Hot! magazin

Augusztus végén bombaként robbant a hír: Curtis és felesége, Kriszti útjai egy év házasság után különválnak. Mindketten hangsúlyozták, hogy továbbra is jó viszonyban vannak, kisfiuk, Doni boldogsága a legfontosabb számukra, valamint azt is, hogy nem egy harmadik fél miatt mentek szét. Bár a rapper azóta is azt hangoztatja, hogy ők továbbra is egy család és elválni sem szeretne, azóta összejött Barnai Judit kosárlabdázóval.

Weisz Fanni és Hajmásy Péter

Fotó: Bors

Weisz Fanni és férje a közösségi oldalakon jelentette be, hogy ennyi volt, nincs tovább, a kritikusnak számító hetedik évben tönkrement a házasságuk. Mindketten azt írták, a döntésükben nincs szerepe harmadik félnek, egyszerűen valami megváltozott, elveszett az a bizonyos szikra. Ám ez még nem minden! A sors pikantériája, hogy Péter azóta állítólag Nádai Anikóval alkot egy párt, miközben Fanni összejött Anikó exével, Bókay Gergővel, és mosolygósabb, mint valaha!

Vastag Csaba és Görgényi Fruzsina

Fotó: Markovics Gábor

Vastag Csaba és Görgényi Fruzsina kapcsolata öt év boldogság után ért véget idén november környékén. Nem volt vita, nem volt ajtócsapkodás, sem harmadik fél, egyszerűen csak belátták, hogy teljesen máshogy képzelik el a jövőt. Fruzsina már el is költözött az énekestől, akivel annak idején a Grease című musical próbái során jött össze.

Megan Fox és Brian Austin Green

Fotó: Northfoto

A gyönyörű Megan Fox éveken át próbálta megmenteni a házasságát Brian Austin Greennel, akitől három gyermeke is született. Idén májusban viszont egyértelművé vált, hogy semmi esélyük az együtt maradásra. Ám ez még nem minden, a színésznő ugyanis már tovább is lépett. a Daily Mail információ szerint Megan májusban együtt lógott és autózgatott az amerikai zenésszel, Machine Gun Kellyvel.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?