FÜLES

Nem titkolta: Weisz Fanni ezt üzeni volt férjének és új szerelmének

Weisz Fanni és új párja igazán mókásnak találták a párcserét. Véleményüket bővebben is kifejtették.
  • Szerző: Ripost

Megdöbbentő sztárpárcsere történt, miszerint Weisz Fanni férje, Hajmásy Peti a neje jelenlegi párjának exével, Nádai Anikóval alkot egy párt. Fanni is Péter még nyár jelentették be, hogy elválnak, nem sokkal második házassági évfordulójuk után. Ezután az események felgyorsultak, s a gyönyörű modell összetört szívét hamar újra megdobbantotta egy úriember, Nádai Anikó volt párja személyében.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Bors felkereste Petit, hogy friss kapcsolatáról kérdezze, ekkor kiderült, hogy akaratuk ellenére került napvilágra a románcuk. Volt párja ennél azért bőbeszédűbb volt, és elárulta, hogy szerelmével együtt jót derültek az új sztárpár híre hallatán.

Míg Fanni már Nádai Anikó volt párjával van már egy ideje, addig válófélben levô férje, Hajmásy Péter összejött Anikóval. De Fanni ezen csak nevet

„Mi is az újságból tudjuk a hírt, és na­gyon jót mosolyogtunk rajta. Szívből kívánjuk, hogy legyenek boldogok!” – reagált kedves élcelődéssel a modell, aki azt is elárulta, mit gondol arról, hogy mások csak revansot vélnek felfedezni abban a kapcsolatban.

„Nem hiszem, hogy a mi boldogságunk miatt bárkinek is oka lehet bosszúra” – szögezte le Fanni, aki boldog Gergő mellett.

És ezeket olvastad már?