Létrehozva: 2021.01.29.

Megérkezett a februári szerelmi horoszkópod! Mutatjuk, mi vár rád

Bekopogtat februárban a szerelem? Megtudhatod, mit ígérnek a csillagok.

Szerző Sors Edina

A január végi Vénusz-Plútó együttállással elindult a bolygók tánca, így lehetőség nyílik minden szerelem kibontakozására és szárnyalására. Ez az energia marad velünk februárban is. Mit is hoz mindez a különböző jegyek szülötteinek?

Fotó: pexels.com

Kos

Bár igen szenvedélyes típus vagy, mégis kicsit várnod kell. Most a stabilitás kialakítása a legfontosabb a számodra. Februárban inkább a társasági életed lesz mozgalmas, míg így is, hogy nem lehet nagy buikba menni. A nagy változás, a boldogság és szerelem inkább márciusban jön el az életedbe.

Bika

Az év harmóniával indult a szerelem terén, de februárban akadhatnak apróbb problémák, de ez az út ahhoz, hogy megleld az igaz szerelmet. Lehet, hogy egy igazi társra, aki igazán megdobogtatja a szívedet, csak az év második felében fogsz rátalálni.

Ikrek

Meglepetéseket tartogatott a január. Ha párkapcsolatban élsz, itt az ideje, hogy minőségi váltásba kezdjetek, szintet léphessetek a szerelemben. Ezt segítik most a csillagok. Egyedülállóként most bármi megtörténhet a saját belső utadon múlik, hogy sikerül-e az érzelmi mélységeken keresztül menned. Ez vezet ugyanis az igazi bodogság felé.

Rák

Elindul benned egy olyan változás érzelmi téren, mely tavaszra bontakozik ki igaazán, amikor berobbanhat életedbe a nagy szerelem. Februárban figyeld a jeleket, a változást magadon, és élvezd az utat a nagy találkozáshoz!

Oroszlán

Az éveleji kezdeti konfliktusok a kapcsolatodban, február elejére letisztulnak. Minden egyenesbe jöhet, elmélyülhet a kapcsolatod és átalakulhat benned a szerelem minősége. Ha éppen párkeresésben vagy, akkor itt az idje, az igazi oroszlános flörtöknek, játéknak.

Szűz

Viharos veszekedések után, végre elillannak a felhők is a fejed felől, és előtörhetnek ismét a mély érzelmek. Most van itt az ideje, hogy közösen ámodozni, tervezni kezdjetek, mert abszulút van realítása még a legmerészebb elképzelésekek is.

Mérleg

Jól indult az év, így is marad. Legyél párkapcsolatban vagy akár egyedül, ez egy kedvező harmónikus időszak számodra a szerelemben, de nem lesz ez így egész évben. Persze ne ijedj meg, a sors mindent rendez, ha te nem teszed meg.

Skorpió

Nem a legszebb hónapokat éled, de ne csüggedj, segítenek az energiák abban, hogy javíts a párkapcsolatodon. Ha éppen abban a szakaszában vagy a szerelemnek, ég az elköteleződéstől sem kell megijedned.

Nyilas

Erős kezdéssel változtathatsz az év elején, február is ebben lesz segítségedre. Akár nagy döntésre is juthatsz, és a szakítás is a pakliban van, de nem maradsz egyedül. Átlendítenek a bolygók ezeken a napokon, és ismét szerelmes lehetsz.

Bak

Február végén érkezhet a változás a szerelemben, most túlságosan leköt a munka. Csodálatos időszak érkezik az életedbe, amint kisüt a nap! Könnyen előfordulhat, hogy a párod nem őszinte veled, érdemes őszintén tisztázni, néhány dolgot köztetek.

Vízöntő

Most fülig szerelmes lehetsz, és rendkívül szerencsésnek is érezheted magad, nagyon kedvező időszak ez a Vízöntőknek. Párkapcsolatod kiegyensúlyozott és harmónikus, de megdolgoztál érte. Továbbra se hagyd el magad és veled marad a szerelem.

Halak

Merj nemet mondani, és akkor könnyebben éled meg az érzelmi hullámvasutat. A bolygók viszont csak márciusra mutatnak neked igazi boldogságot a szerelemben. Tudd, hogy jó úton vagy akkor is, amikor éppen a mélypontot érzed. Hamarosan itt az idő, bekopogtat hozzád az igaz szerelem.

Szerző Sors Edina

Ez is érdekelhet

origo.hu

Rendkívüli hírt jelentett be a Fradi Dejan Sztankovicsról

origo.hu

Budapesti luxusüzletrablás: újabb megdöbbentő fejlemények derültek ki - videó

metropol.hu

Házasság első látásra: kiderült, mi van Bogi és Csabi között

vg.hu

Halálos tömegbaleset Budapesten: őket körözi a rendőrség – fotó

ripost.hu

Váratlan fordulat Dárdaiéknál, óriási bejelentést tett a Hertha

magyarnemzet.hu

Gyűlöletcunami és lincshangulat Magyar Péter vidékjárásán + videó 

origo.hu

Veszélybe került Marics Peti karrierje

astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. április 19.: a Bika szerencsés, a Skorpiót meglepetés éri

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Drámai dolog történt a vonaton: sikoltozva kért segítséget gyermekéhez az anya

ripost.hu

Megkezdődött Tordy Géza temetése: itt lesz a színművész örök nyughelye

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

3 csillagjegy, akiknek most nagyon kerülniük kell a konfliktusokat

EZO

Fény derült a tökéletes kapcsolat titkára: ebből a négy csillagjegyből lesz a legjobb partner

EZO

Ennek a 4 csillagjegynek pénzt és bőséget hoz a Bika hava

EZO

3 csillagjegy kapcsolata el van átkozva, ők még idén szakíthatnak!

EZO

Négy csillagjegy, amelyik hajlamos az idegeskedésre

EZO

Melyik jegyben születtél? Így mosolyog rád nyáron a szerencse

EZO

Ez a három csillagjegy forró szerető 50 év felett is