ÉLETMÓDI

Pasik millióinak jelenthet megoldást ez a péniszplasztikai beavatkozás!

A férfiak közel harmadát érinti a korai megömlés jelentette probléma. Ez a pár perces beavatkozás viszont gyors és hatékony segítséget nyújthat a gyorstüzelőknek.

Korai magömlésnek azt nevezzük, amikor egy pasi az első behatolás után kevesebb mint 2 perc alatt a csúcsra jut. Ez a kellemetlen probléma a férfiak nagyjából 30 százalékát érinti. A gyorstüzelők minden lehetséges eszközzel próbálkoznak, hogy feljavítsák a hálószobakalandjaik időeredményeit. A korai megömléssel foglalkozó internetes fórumokon megoldások tucatjait kínálják a 'szakértők':  Zsibbasztó krémeket, érzéstelenítő sprét, megelőző önkielégítést és még számos praktikát ajánlanak. Azonban nagy valószínűséggel ezek közül egyik sem olyan hatásos, mint a nemrég kifejlesztett hialuronsavas péniszinjekció - írja a Sun.

Az új eljárás ugyan csak kísérleti fázisban van, a civil felhasználásra valószínűleg még éveket kell várni, de az eddigi teszteredmények bizakodásra adnak okot. Az  injekcióval kezelt alanyok ugyanis átlagosan 3x tovább bírták az ágyban, mint a speciális injekciós kezelést megelőzően!

Az hialuronsav teljesen ártalmat, lényegében semmilyen roncsoló hatása nincs az emberi szervezetre. Egyedül az idegvégződések ingerületátvivő képességét csökkenti a hímvesszőben. Ennek következtében pedig később jutnak el az orgazmusig a férfiak.

Az eljárás egyetlen hátulütője, hogy bizonyos időközönként meg kell ismételni, hogy a áldásos hatása ne múljon el. Továbbá egy felületi szúrást kell elviselnie a péniszén annak, aki a aláveti magát az injekciós kezelésnek.

És ezeket olvastad már?