ÉLETMÓDI

Hülyét kapnak a nők, ha így udvarol a férfi

Van az úgy, hogy a férfi azt hiszi, a nő el fog olvadni a szövegtől, amivel udvarol – aztán kiderül, hogy nem csupán sértő, de röhejes is, ami kiszaladt a száján. Egy fórum névtelenségében ilyen mondatokat osztottak meg egymással a nők...
  • Szerző:

Sokszor a férfiak mindent bedobnak, hogy elnyerjék a nő kegyeit; és a szebbik nem tagjai értékelik is az igyekezetet. De van, hogy egy bók annyira suta és idétlen, netán sértő lesz, hogy a nők alig tudják visszatartani a nevetést. Az biztos, hogy szemtől szembe nem mondják meg a lovagjuknak, hogy mi sikerült félre, hiszen nem akarják megbántani – de egymás között, vagy az internet névtelenségében alaposan kibeszélik, kit, milyen béna csajozós szöveggel próbált felszedni egy fickó. Bár egy-egy rosszul sikerült mondat még nem jelenti azt, hogy a nő hátat fordít, érdemes ezeket elkerülni…

Megcsalás 02

Fotó: Pixabay.com

„Az egyik pasi azt találta mondani, miután leszólított a buliban, hogy neki általában nem jönnek be a rövid hajú nők, de én nem vagyok rossz. Köszi, gondoltam.”

„Elkezdett bókolni, hogy milyen dögös vagyok, ez még tetszett. Aztán hozzátette, hogy egy ilyen szép nő nem létezik, hogy egyedülálló legyen, szóval szerinte valószínűleg van valami defektem. Mármint, nyaktól felfelé. Megkérdeztem, hogy most udvarolni akar, vagy sértegetni? Utána nem hívott többet.”

„Az exem száján egyszer kicsúszott, hogy olyan a testem, mint egy pornósztárnak. Aztán hozzátette, hogy felnőtt filmbe nem lennék elég jó, mert nem elég szép az arcom. Aznap este a kanapén aludt.”

„Bevallotta egy kollégám, hogy nagyon bejövök neki, tízpontos lennék nála – de sajnos tetoválásom van, ez levon a piaci értékemből.”

„Chaten ismerkedtem egy fickóval, és amikor küldtem képet, azt írta, hogy énrám befizetne. Közöltem vele, hogy nem vagyok prosti, hogy fizetni kéne értem.”

„Majdnem úgy volt, hogy lepattintom, mert az egyik első randin azt találta mondani, hogy nagyon cuki vagyok. Hát, dögös, az nem, tette hozzá, de eszméletlen aranyos. Sikerült később kiengesztelnie, de kis híján ezen a mondatán múlott, hogy dobjam – azóta feleségül vett.”

„Ahhoz képest, hogy nő vagy, nagyon okos vagy, mondta a pasi. Ne hívj fel többet, mondtam neki. Úgy is lett.”

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?