ÉLETMÓDI

10 aljas hazugság, amit a pasik rögtön az első randin bedobnak

Nem minden nő szeretne azzal indulni az első randira, hogy biztosan hazugságon fogja kapni a férfit, de nem árt résen lenni. A teremtés koronái ugyanis mindent bedobnak, hogy jó benyomást keltsenek, és sokszor átesnek a ló túloldalára...
  • Szerző:

Az első randi a férfiakat éppúgy stresszeli, mint a nőket. Nem csoda, hogy a lehető legjobb színben akarnak feltűnni: hiszen elég egy rossz mondat, és nem lesz több találkozó. Ezért sokszor a férfiak úgy gondolják, egy-két csúsztatás, vagy néhány ártatlan hazugság belefér. Csakhogy ez azt is jelenti, hogy a pasi totálisan bizonytalan, és nem egy érett férfival van dolga a nőnek. Gyanús lehet, ha ezekről a dolgokról sokat lódít!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Megcsalás 02

Fotó: Pixabay.com

1. A piszkos anyagiakról

A férfiak úgy gondolják, a nők szóba se állnak velük, ha nem keresnek elég jól – persze, erre is akad bőven példa, de ma már általában nem jellemző. Ezért sokszor dicsekednek az anyagiakról, vagy luxusétterembe viszik a nőt, még akkor is, ha emiatt hó végén kölcsön kell kérniük.

2. A lakásáról

Sok pasi szégyelli, ha lakótársakkal, vagy ne adj isten, a szüleivel él – így előfordulhat, hogy az első randin sokat beszél a lakásáról, de valahogy mindig közbejön valami, amikor a későbbi ismerkedés során fel kéne vigye magához a nőt.

3. Arról, hogy nincs másik nő

Van, amikor még nincs lezárva az előző kapcsolat, és a férfi nemhogy találkozgat az exszel, de sóvárog is utána – de olyan is lehet, hogy még együtt van a barátnővel, feleséggel. Ha furcsán terelni kezdi a szót, amikor másik nő kerül szóba, az gyanúra adhat okot.

4. Arról, hogy mennyit gyúr

A férfiak úgy vélik, a nők a kigyúrt, izmos pasikra buknak, ezért nem ritka, hogy ódákat zengenek arról az első randin, mekkora ászok a konditeremben. De aki rendszeresen edz, ritkán dicsekszik vele, hiszen része a napi életének.

5. Az utolsó szakításról

Első randin nem tanácsos szóba hozni az exeket, de ha a férfi megteszi, és az ő verziójában mindenért a nő a felelős, akkor az egy intő jel. Hiszen minden szakításban mindkét fél könyékig benne van…

6. A múltbéli botlásairól

Nem kell, hogy előadja a teljes életútját az összes hibáival együtt, főleg nem az első randin, de ha egy férfi nagyon hangsúlyozza, hogy ő tökéletes életet él, és soha nem rontott el semmit, ott valami nem stimmel.

7. A munkájáról

Lehet, hogy azt mondja, hogy egy egész csapatot vezet, valójában pedig csak része annak a csapatnak a munkahelyén.

8. Hogy mennyi partnere volt

Minden nő tudja, hogy a férfiaknak van egy időszaka, amikor a lehető legtöbb nőt igyekeznek ágyba vinni, így teljesen életszerűtlen, ha valaki harmincévesen azzal dicsekszik, hogy élete első szerelmén kívül soha nem volt dolga más nővel…

9. A barátairól

Az is minimum furcsa, ha egyáltalán nem beszél róluk, de az is, ha úgy írja le őket, mintha egy nagy család lenne, csupa jófiúkkal. A legtöbb férfitársaság ugyanis nem teázgatni jön össze hétvégente, így valószínűbb, hogy lódít a pasi a randin.

10. Arról, hogy valójában mit akar

A legtöbb férfi szeretné a nő értésére adni, hogy hosszú távú, komoly kapcsolatot akar – és ezt akkor is megteszik, ha valójában nem erről van szó. Sokszor a férfi annyira elfoglalt, hogy nem férne bele az idejébe, mások pedig csak egy éjszakára akarják megszerezni a nőt.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?