ÉLETMÓDI

Elárulták a nők, mi izgatja legjobban őket egy férfiban

Egy felmérés során kiderült, mitől indulnak be igazán a nők.
  • Szerző: THE_D

Több, mint 300 fős felmérést végeztek a szakértők, hogy kiderítsék, mégis mi az, ami leginkább lázba hozza a nőket. A válaszok között akadtak igazán különösek is. Bár igaz, hogy a nők is vizuálisak, mégsem a külsőségek kerültek előtérbe, amikor a vágy okát járták körbe a kutatók. Egészen máshol kell keresni az afrodiziákumot...

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A válaszadók 17%-a az ápoltságot és a kellemes illatot jelölte meg, mint mindent eldöntő kérdést. Ez alapján egyértelmű, hogy a rendezett és tiszta megjelenés már fél siker egy randevún.

29% szerint az az igazán szexi, ha a beszélgetés gördülékeny, inspiráló, és érzi, hogy a másik figyel rá. Akik ezt a választ jelölték meg, leginkább az érzelmekre fektetik a hangsúlyt, és nem feltétlenül a romantika és a nagy mondatok indítják be őket, hanem sokkal inkább az egymásra hangolódás, a megfelelő összhang és a közös nevező.

34% szerint a humor a leginkább nyerő. És valóban, felmérések bizonyítják, hogy igazi libidóbomba tud lenni a közös nevetés, a felszabadult hangulat, mely ráadásul többnyire érintésekkel is jár, amik pedig csak még tovább fokozzák a szexi hangulatot.

Aki tehát biztosra akar menni, legjobban akkor jár, ha arra figyel egy randin, hogy a nő, na és persze önmaga is kellemes, jó hangulatban tölthesse az időt, felszabadultan élje meg a közös estét – ha pedig ezt teljesül, akkor nagy a valószínűsége annak, hogy igazán izgalmas lesz a folytatás.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Nincs karácsony töltött káposzta nélkül – klasszikus recept a Mindmegettétől

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?