KEDVENC

Ezt ne tedd egy randin, ha nő vagy!

Elkerülheted a kellemetlenségeket.
címkék:
  • Szerző: KAM

A randikra képtelenség száz százalékosan felkészülni, hiszen mindig adódhat egy olyan helyzet, ami váratlanul ér minket.

A kudarc kockázatát azonban le lehet csökkenteni, és ez legfőképpen a lányoknak fontos, ők ugyanis mindig rettegnek attól, vajon jó benyomást keltenek-e.

A habostorta most összeszedte azokat a praktikákat, amelyekkel elkerülheted a kínos helyzeteket, vagy azt, hogy a partnered ilyen szituációba keverd.

Késés

Aki késik, az azt a látszatot kelti, hogy szétszórt. Vagy egyszerűen számára ez a randi nem is jelent sokat. Melyik a jobb? Ráadásul az sem jó, ha túl korán érkezel. Az illemtan szerint a fiúnak öt perccel a megbeszélt időpont előtt már illik ott lennie. Te ráérsz pontosan érkezni. 

Prűd apáca

A nők jelentős részének az a taktikája, hogy a megközelíthetetlen jégkirálynő szerepébe bújik. Ezzel csak az a gond, hogy ez inkább riasztó, mint vonzó. Ha a pasinak az lesz az érzése, kicsit sem érdekled, nagyon hamar feladja majd, és nem tesz majd erőfeszítéseket. Különben is: te akartál ismerkedni, nem?

Taktika

Ha nem magadat adod, az úgyis kiderül, így felesleges többet mutatnod és állítanod magadról, mint ami az igazság. A szög előbb-utóbb úgyis kibújik a zsákból. A mesterkélt dolgokra a pasik pedig nem vevők. Fő a természetesség.

Ínyenc

Jó esetben a randin a vacsorát a férfi fizeti. De ez nem jelenti azt, hogy végig kell enned az étlapot, vagy mindenből a legdrágábbat kérned. Egyrészt, nem illik, másrészt a partnered sem feltétlenül azért hívott randira, hogy megtudja, mennyit tudsz enni, és ezért akár a gatyáját is ott hagyná. Az ilyen helyzetekben a pasik általában hamar kereket oldanak.

Gödény

Ha már randi, akkor természetesen asztalra kerülhet egy pohár finom bor, esetleg pezsgő, vagy koktél is. Nem árt, ha tisztában vagy a mértékekkel. Egy spicces, pláne részeg nő minden, csak nem vonzó. Pláne, ha a gátlásaidat is levetkőzöd és úgy ér véget az este, ahogyan azt véletlenül sem szeretted volna. Ha mégis, akkor valószínűleg egy újabb kalandon leszel túl. Egy ilyen este után ugyanis nincs pasi, aki komolyan gondolná...

Dumagép

Nyilván, a partnered kíváncsi lesz rád, de még csak véletlenül sem úgy érti, hogy egy egész estét előadásra fizetett be, amit te tartasz és rólad szól. Ha túl sok vagy, az biztosan fárasztó és unalmas lesz. Ráadásul nagyképűnek és önzőnek tűnhetsz ezáltal.

Forrás

 

címkék:
És ezeket olvastad már?