ÉLETMÓDI

Ha ezt csinálja a férfi az első randin, menekülj!

Nem jó hatalmas elvárásokkal nekiindulni az első randinak, mert akkor könnyen csalódni fogsz. De nyilván azért akad pár alapkövetelmény, aminek meg kell felelni! Ha a következőket tapasztalod, azonnal lépj le!
  • Szerző: Z.B.

Az első randin sok minden kiderül. Megtudhatjátok, hogy van-e köztetek kémia, akad-e közös téma, és nem csak az időjárás a maximum, ami mindkettőtöket érdekel. Bizonyos jelekből azonban kiderülhet, hogy második randi tuti nem lesz. Ha a következőket csinálja a pasi, érdemes elgondolkodni rajta, hogy adsz-e újabb esélyt neki, és örülhet, hogy nem futsz el azonnal!

1. Csak magáról beszél, megállás nélkül!

Nincs annál unalmasabb, amikor csak hallgatod, hallgatod, és te nem jutsz szóhoz. Többször megfordul a fejedben, hogy ráírsz a barátnődre, hogy hívjon fel, hogy valami nagy baj történt, és már pattansz is. Lehet, ezt kéne tenni!

2. Szexista vagy rasszista...

Ha nem lát ki a szemfedő mögül, és csak bunkón hajtogatja az elborult nézeteit a világról, akkor nem érdemes pazarolni rá az időt. Nagyon kellemetlen helyzet.

3. Bunkó és tiszteletlen az emberekkel!

Az is megeshet, hogy az egész randi alatt pufog valamiért, nem elég hideg a pezsgő, vagy nem megfelelő méretű a hús a tányérján, és mindennek hangot is ad.

Mogorva a pincérekkel, neked pedig folyamatosan panaszkodik. Arrivederci, haver!

4. Egyszerűen ez nem a te napod!

Könnyen megtörténhet, hogy te nem vagy randihangulatban, és egyetlen porcikád sem kívánja, hogy 3-4 órát jópofizz. Ha tetszik a pasi, akkor maradj vele annyi ideig, amennyit az udvariasság megkövetel, és beszéljetek meg egy másik időpontot. Megesik az ilyen! Csak ne tipord lábbal az önbecsülését!

5. Egész idő alatt a telefonját nyomogatja!

Ha már az első randin sem tisztel meg a figyelmével, és egész idő alatt telefonál, az e-mailjeit nézegeti, vagy mással chatel, akkor ez soha nem lesz másképp. Csak rosszabb lehet!

 

 

 

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?