ÉLETMÓDI

10 szexgaranciás tipp férfiaknak: Így lesz hatékony a randi!

Egy romantikus éttermi vacsorával hatalmas lökést adhatsz egy éppen csak kezdődő kapcsolatnak. Sőt, megalapozhatod vele az éjszaka legizgalmasabb történéseit. De el is ronthatsz mindent. Mutatjuk, mire figyelj!
címkék:
  • Szerző: J.D.

Első randi a csajjal, amikor elviszed őt egy étterembe. Itt igazán nagyot tudsz bakizni, akár az egész, kezdődő kapcsolatot elronthatod. Ha néhány apróságra odafigyelsz, nemcsak megmentheted a helyzetet, de a világ legelegánsabb, legmagabiztosabb férfijaként veheted le lábáról a csajt. Ha sikerül megalapoznod a romantikus hangulatot, lehet, hogy a randi után lesz az első éjszakátok, amikor felfedezitek egymás testét és szexualitását. Ezért az első éttermi vacsora eszméletlenül kényes terep: nagyon könnyű ugyanis elrontani az egészet. Ezekre a buktatókra feltétlen figyelj oda!

1. Jól válaszd meg az éttermet

Legyen megfelelő a színvonal; nincs kiábrándítóbb, mint amikor megérkezel a nővel, és kiderül, hogy sikerült a város egyik leglepukkantabb éttermébe asztalt foglalnod. Alaposan nézz körül a neten, hova érdemes menni. Arra is figyelj, hogy ne legyen túltolva a romantika, egy alakuló kapcsolatnál nagyon mellélőhetsz egy turbékoló párokra tervezett, gyertyafényes hellyel.

2. Megérkezés

Mindig előbb érkezz, mint ő. Ha együtt, a te kocsiddal mentek, figyelj, hogy legyen szabad parkolóhely. Nincs annál lehangolóbb, mint amikor a pasi hosszú kínos percekig köröz a kocsival. Nyomozz egy kicsit a randi előtt, hol találhatsz parkolóhelyet a környéken – de foglaláskor akár megkérdezheted az étterem munkatársát is.

3. Ne felejts el asztalt foglalni!

Triviálisnak tűnhet, de gyakrabban esik meg, mint gondolnád! Inkább foglalj egy tök üres étterembe is, semhogy a megérkezéskor derüljön ki, hogy nem tudtok leülni sehova. Nagyon rossz fényt vethet rád, lehet, hogy nem is lesz következő randi, ha ezt a hibát elköveted!

4. Rendelés

Ma már nem alap, hogy a férfi rendel a partnerének; sőt, nagyon sok nő egyenesen utálja, ha helyette megteszik. Az a biztos, ha megkérdezed, ő hogyan szeretné. Ha a pincér a nővel keresi a szemkontaktust, ne szólalj meg előbb! Ajánld fel a lánynak, hogy igyatok meg egy italt, mielőtt eldöntenétek, mit rendeltek; egyrészt oldja a feszültséget, másrészt néha tényleg kell egy kis idő átlapozni az étlapot.

5. Ne csevegj a pincérrel

Legyél udvarias, de korlátozd olyan rövidre a beszélgetést, amennyire szükséges; nem most muszáj a ház teljes kínálatáról most értesülnöd. A nő ugyanis rád kíváncsi, beszélgetni szeretne, nem szerencsés, ha mellőzve érzi magát.

6. Légy udvarias a személyzettel!

Sokkal többet elárul rólad, mint hinnéd, a nőknek eszméletlen jó radarja van, hogy ebből tanulságokat szűrjenek le. Ha azt látja, hogy udvariatlan vagy azokkal, akiket alárendelteknek tartasz, nem macsónak, hanem egy bunkónak fog gondolni.

7. Borrendelés

Ha nem vagy profi borszakértő, ne próbálj úgy tenni, mintha az lennél. Bátran bízd magad a személyzetre ebben a kérdésben, kérd ki a tanácsukat, ők mit javasolnak!

8. Étkezés

Elsősorban beszélgetni, ismerkedni jöttetek. Szóval ne hajolj a tányérod fölé, mintha a külvilág nem is létezne. Vedd fel a szemkontaktust, két falat között is tudtok ismerkedni egymással.

9. Evőeszközök

Ha fogalmad sincs, melyik mire való, tájékozódj az interneten, mielőtt elindulsz! Ha összekevered a desszertkanalat a kávéskanállal, az hatalmas égés.

10. Fizetés

Nem alap, hogy a pasi fizet, sőt, sok nő még ki is kéri magának. De az illemszabály az, hogy ajánld fel. Diszkréten csináld, ne villants bankjegykötegeket, és mindig adj borravalót!

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?