KÜLFÖLD

Az tuti, hogy ez volt a világ legrosszabb első randija

Érthetetlen, miért gondolta azt a férfi, hogy ez jó program lesz első randira.
  • Szerző: Ripost

Öt évig tartó börtönbüntetésre ítéltek egy amerikai férfi, aki egy első randin rabolt ki egy bankot, arra kényszerítve a vele életében először találkozó nőt, hogy segítsen neki a menekülésbenjelentette a helyi sajtó. Christopher Castillo büntetéséről azután döntöttek, hogy bűnösnek vallotta magát fegyveres rablás, öt rendbeli testi sértés valamint rendőr elleni tettlegesség vádjában, amiket mind az első randevú alatt követett el.

Illusztráció (Fotó: pixabay.com)

A férfi egy netes társkeresőn keresztül ismerkedett meg az esetről szóló hírekben meg nem nevezett, Massachusetts államban élő nővel, aki az első találkozásukra autóval ment el érte szülei házához. A nő elmondása szerint a férfi már az autóban elkezdett bort inni, majd amikor North Attleboro városában egy bank közelébe értek, arra kérte, hogy álljon félre.

Castillo bement a bankba, otthagyva az autóban a nőt, majd pár perc múlva rohanva érkezett vissza, a kezében egy napszemüveggel, kalappal, egy fegyverrel és ezer dollárral. Majd ráparancsolt a nőre, hogy „rohadt gyorsan induljon el”.

A rémült nő nem ellenkezett, és elindult vele, de amikor látta, hogy egy rendőrautó üldözi őket, azonnal félreállt, és eltávolodott autójától. Castillót végül a rendőrök rángatták ki a járműből, miközben a férfi megpróbált ellenállni, és le is köpte a rendőröket. Az autóban meg is találták a bankrabláshoz használt kellékeket, valamint a férfi tárcájában a bankban neki átadott ezer dollárt is.

A férfi három évig fog ülni egy állami börtönben a bankrablás miatt, valamint két évig egy megyei büntetés-végrehajtási intézetben, a letartóztatás közben tanúsított ellenállás, és a rendőrök leköpése miatt.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?