ÉLETMÓDI

Szénhidrát-ragadozóknak nyitottak egy igencsak kellemes helyet

Hagyjuk már a fogyókúrát, meg a soha be nem tartott ígéreteket! Ideje belátni, hogy minden valamirevaló férfinak nagy szüksége van energiát adó táplálékra. Ezt az elemi igényt ismerte fel egy lángelme, hogy aztán kenyérzabálóknak nyisson szállodai lakosztályt…
  • Szerző: D.K.

Na persze a New York-i szálloda, ahol a piknikus vendégek kánaánját kialakították, sokkal elegánsabban hívja a különleges hotelszobát: Bread & Breakfast suite. Nos, ebben a lakosztályban az utolsó szögig tényleg minden a szénhidrátok körül forog.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

Ahogy belépünk az ajtón, frissen sütött pékáru illata csap meg. Rögtön az előtérben meg is lehet kezdeni a falatozást, hisz kis kosarakból finomabbnál finomabb sütemények kacsintgatnak. „Kóstolj, meg, harapj belém, egyél meg…” Ugyan ki tudna ellenállni az efféle édes csábításnak?

De kerüljünk csak beljebb, hisz annyi itt az érdekes látnivaló! A szoba központi helye egy hatalmas franciaágy, melynek fejrésze egy péksütikkel teletapétázott falhoz simul.

Fotó: Profimedia

Az ágyvég mi is lehetne más: egy hatalmas pirítós! A garantáltan kelttészta puhaságú matrac kényelmét pedig néhány fánkpárna és a szendvicskenyeres takaró teszi teljessé. Micsoda körítés egy kis éjszakai hancúrozáshoz! Ám ez még nem minden!

A pincér minden nap ágyba viszi a reggelit, s ahogy az sejthető, szénhidráthegyekkel megrakott tálcával érkezik: rajta sok-sok péksüti, pirítós, kifli, zsömle, palacsinta, tészta, hamburger, meg ki tudja még, mi minden.

Fotó: Profimedia

És a mókának nincs vége, hisz a fürdőszobában is visszaköszön a stílus, vessünk egy egy pillantást a pirítóssal dekorált zuhanyzóra, vagy a csempékre, ahol itt-ott bucik mosolyognak és hát a mosdópulton is akad néhány vaníliás csiga.

Fotó: Profimedia

Na persze az ilyesféle dőzsölésnek nem olcsó, a lakosztályért 225 amerikai dollárt (70 ezer forintot) kell leszurkolni egyetlen éjszakára, fejenként. Hát igen... nem csak az edzésnek és a fogyókúrának, a hízásnak is ára van!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?