OTTHONKA

Nem baj, ha kicsi a fürdőszobád, így fér el benne minden

A fürdőszoba tökéletesen tükrözi tulajdonosa személyiségét. Ha erre gondolsz, még tudatosabb lehetsz abban, hogy rendezed be, milyen hangulatúvá varázsolod ezt a központi helyiséget

Egy fürdőszobát megtervezni olyan, mint egy helyiséget a saját képünkre formálni. Beleadhatjuk az egyéniségünket, vagy kifejezhetjük az álmainkat. Persze a lehetőségek sokszor kötöttek, mégis a variációk lehetősége végtelen.

Létra-pakoló

A fehérre mázolt létra könnyed, légies, és nagyon praktikus. Még a növények is elférnek rajta! A fehérre festett háncsból készített tárolók egységes, elegáns látványt nyújtanak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 által megosztott bejegyzés,

 

Átlátható tér

Ha kicsi a fürdőszoba, nagyobbnak látszik, ha a tér jól átlátható marad.

A zuhanyozó kabin fala legyen tiszta üveg. A rendezett tér, a zsúfoltságmentes belső nyugalmat áraszt. 2-3, összeillő szín megadja a kellő hangulatot.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 által megosztott bejegyzés,

Ultra-romantikus

Miért ne lehetne a fürdőben csillár? Az elragadóan nőies, rózsaszín virágos falhoz jól megy a sejtelmes hangulatú, térbe lógó lámpa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 által megosztott bejegyzés,

Limitált magasság

A nem egységes belmagasságú tér kihasználására mutatunk most egy zseniális példát. A helyiség csökkent magasságú felébe került a zuhanyozó fülke. A szűkös körülmények nem akadályozták a luxus-berendezés kialakítását. Lépcső vezet a testi kényeztetés paradicsomába.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 által megosztott bejegyzés,

 

Természet-közeli

Ha nagyobb ablak nyílik a fürdőből, pláne földszinti, akkor nyert ügyed van. A kilátás a természetbe megnyitja a teret. A természetes anyagok, mint pl. a fa érzésben összekötik a kinti-benti látványt. Ebben a környezetben helye van az egyszerű, farekeszből kialakított faliszekrénykének.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ltal megosztott bejegyzés,

 

Rejtőzködő berendezések

Egy belső tér annál szebben mutat, minél letisztultabb. Ha van rá módod, rejtsd el a kötelező fürdőszobai berendezéseket egy ajtó vagy elhúzható fal mögé.  A mosó- és szárítógép, a szennyestartó, a pakolók ott is a rendelkezésedre állnak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 által megosztott bejegyzés,

 

Játékos geometria

Izgalmas átlós vonalak cikáznak a térben, amit a falat borító hatalmas virágok táncoló ívei lágyítanak.  Így lehet a kényszerhelyzetből,- ami a sátortetős helyiségből ered,- különlegeset alkotni.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 által megosztott bejegyzés,

 

Vad-romantika a luxus-barlangban

A moha színű törülközők, a rusztikus csempék, a relief fali dísz egy erőteljes, természethez kötődő személy fürdőszobáját mutatják. A kő keménysége, a fa meleg-élő érintése, a textil pihe-puhasága, tetézve egy váltott hőmérsékletű zuhannyal még a legkimerültebb embert is energiával tölti fel. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 által megosztott bejegyzés,

 

Zsúfolt, mégis éteri

Minden négyzetcentiméter ki van használva ebben a kis fürdőben, mégse tűnik zsúfoltnak! Miért? Talán a csipke-szerű mintás padlócsempe az oka, talán mert a színeket a szürkére és annak árnyalataira limitálták. A letisztult minimalizmust csupán a barna fa bútorok és a zöld dísznövény lágyítják. Végtelenül nyugtató lehet itt áztatni magunkat egy kellemesen meleg, habos vízben.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 által megosztott bejegyzés,

 

Minden megengedett!

Unod, amit a fürdőszaküzletekben látsz? Vagy nincs pénzed onnan berendezni a kedvenc helyiségedet? Nézz körül a lakásban, a garázsban, a kertben. Csomó tárgyat, dolgot találhatsz, ami eredetivé, megragadóan egyedivé teheti a fürdődet. Légy bátor, próbálj ki mindent! Az biztos, hogy sajátodnak érzed majd, és sehol máshol nem találkozol hasonlóval sem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 által megosztott bejegyzés,

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Diós és mákos bejgli, úgy, ahogy a nagyi készíti

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?