ÉLETMÓDI

Sokkoló titokra derített fényt a férj a feleségről...

Nem lennénk szegény férfi helyében.

Lassan 8 éves házas Gregory és neje. A férfi minden bizonnyal megváltoztatta nevét a netes fórumon, ahol közzétette felháborodását és mélységes csalódását.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Történetük az elmúlt napokig nem tűnt különösebben rendkívülinek. Húszas éveikben ismerkedtek meg a feleségével egy baráti társaságban, majd szépen, lassan egyre közelebb kerültek egymáshoz. Találkozgatni kezdtek, majd jött az összeköltözés ideje, ezután pedig eljegyzés, házasság, két gyermek, ahogyan az gyakran lenni szokott.

„Mindig azt hittem, hogy alapvetően rendben vannak a dolgok köztünk. Oké, egyikünknek sem volt ez amolyan mindent elsöprő atomrobbanás, de nem is erre vágytunk. Inkább harmóniára és intimitásra” – meséli az összezavarodott férfi a neten.

De, mint mondja, hiába volt inkább egy meghitt, mély és vonzalommal teli barátság az övék, úgy gondolták, ez sokkal többet ér, mint a hirtelen fellángoló szenvedély, melynek gyorsan ki is szokott hunyni a lángja.

Két héttel ezelőtt azonban, amikor vendégségbe mentek ahhoz a barátjukhoz, akin keresztül annak idején megismerkedtek, teljesen véletlenül elcsípett egy nagyon megrázó beszélgetést. Gregory úgy gondolta, segít bevinni a teraszról a tányérokat a konyhába, útközben azonban suttogó vitát hallott a konyhából felesége és közös barátjuk között. „Hallottam, amint a feleségem azt sziszegi, ez nem mehet így tovább, és ez szinte a földhöz szegezte a lábam” – tért ki a részletekre.

A beszélgetés foszlányai annyira szokatlanok voltak, hogy hazafelé menet rákérdezett a történtekre a nejénél, és ő könnyek közt vallomást tett. Elárulta, hogy azóta van a barátjuk és közte egy plátói, mégis szenvedéllyel teli kapcsolat, mióta a férje és ő megismerkedtek. Sőt még kissé korábbra is tehető ennek a kezdete.

A feleség azt állítja, hogy valójában soha nem történt köztük semmi. A férj mégis úgy érzi, hogy egy világ dőlt össze benne. Nem tudja, hogyan bízhatna mindezek után a párjában. És ez nem csoda, hiszen valóban sokkoló lehetett számára ez a vallomás és ez a felismerés.

És ezeket olvastad már?