SIKK

Kacér tincsek! Gyors frizurák a szexi hétköznapokért

Szeretnél reggelente csinosan, rendezetten elindulni otthonról, úgy, hogy a rohanásba még egy kávé is beleférjen? Íme, néhány szupergyorsan elkészíthető frizuratipp!
címkék:

Előfordult már veled, hogy reggel az óra hiába csörgött, későn ébredtél? Kivel nem? Ilyenkor írhatod át a reggeli tervet. Sokszor a frizuránkról mondunk le, marad a gyors fésülködés, és már indulunk is. Ne mondj le a szexi frizuráról! Szexisnek lenni nem feltétlenül jelenti azt, hogy órákat kell a tükör előtt tölteni. Mutatunk néhány frizurát, ami tényleg 2-3 perc alatt elkészül. A férfiak megfordulnak utánad az utcán, pedig nem is a fodrásztól léptél éppen ki!

1. Csiga-biga

Még tükör sem kell ahhoz, hogy a már megfésült hajad középen elválaszd, és oldalról két csiga-bigát csinálj. Egyszerűen csak tekerd fel a tincseidet. Hosszú  és középhosszú hajból is jól áll, ha pedig egy göndör fürt kimarad a csigáidból, még szexibb lesz az összhatás.

2. Gyors koszorú

Ki ne ismerné a koszorúfonást! Nem is az a lényeg, hogy tökéletes fonatot hozz létre, sokkal inkább a laza, és gyors kivitelezés a fontos. Ennek a hajviseletnek a szabálytalanságában rejlik a kacérsága. Tényleg 2-3 perc, míg elkészíted, és sokkal izgalmasabb egy lófaroknál.

3. Könnyű hajfonat

Ennél a frizuránál maga az egyszerű fonat fogja össze a válladra boruló hajzuhatagot. Így nem fog a szemedbe szökni a hajad a nap folyamán,ezzel az ötlettel kiválthatod a hajpántot. Még egy 12 éves lány is meg tudja magának csinálni, nemhogy te.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?