SIKK

Csokis keksz haj az év végi csúcsdivat!

Idén a szivárvány minden színében pompáztak már a hajkoronák. Most végre itt az igazi év végi szuper hajszín, melyet a világ legfinomabb étele ihletett. Próbáld ki még ma, hogy önbizalommal telve lépj az új esztendőbe!

Bátran kijelenthetjük, hogy az idei év hajdivatja meglehetősen szélsőségesre sikeredett, és a hölgyek frizurája szinte a szivárvány minden színében pompázott már. Most azonban végre megérkezett az az árnyalat, melyet nem más, mint a legédesebb sütemény ihletett.

A csokis keksz hajszín lett az igazán nagy divat.

Édesen az igazi

Az élelmiszer gyártók is szeretnek játszani a színekkel, hiszen ezzel érdekesebbé, sokszor eladhatóbbá teszik az általuk kínált terméket. Miért is ne tehetnéd ugyanezt magaddal is? A csokis süti stílust is pont ezért álmodták meg, hogy te jobban érezd magad a bőrödben.

Ezzel a hajkölteménnyel rólad is a mennyei sütemény jut mások eszébe, te pedig meghódíthatsz bárkit.

Egyszerű, mégis nagyszerű

Az év végi bombaszínt a leggyorsabban akkor érheted el, ha az eredeti hajad sötétebb. Lehet ez barna, de akár egy mélyebb szőke árnyalat is.

A világosabb süti csíkokat szalagszerűen viszik fel az arc két oldalán leomló tincsekre. Majd fokozatosan haladnak hátra a tarkó felé. A végeredmény egy hihetetlenül elegáns, de mégis titokzatos frizura, mely már most őrült sikereket ért el mindenhol a világon.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?