OTTHONKA

Egyetlen cseppet önts ebből a muskátlidra, és minden szomszéd elámul

Fantasztikus trükköt mutatunk: virágözön lesz az eredménye!
  • Szerző: Ripost

Nem vitás, hogy a muskátli a legkedveltebb, leginkább elterjedt és leghálásabb virágok egyike. És teljesen érthető, hogy mindenki szeretné, ha gyönyörű, dús és látványos ékessége lenne ablakának, teraszának és erkélyének ez a növény. Szuper trükköt mutatunk, mely elképesztően hatásos!

1. Csodás adalék a pompás virágzáshoz!

Havonta egy alkalommal önts a növény tövére mindössze fél decit ebből a szuper keverékből: adj 1 csepp jódot 1 liter vízhez, majd ezt a keveréket használd az ápolásra. Havi 1 alkalommal, többször nem szükséges és nem is hasznos, mert az már ártani fog a növénynek. A javasolt mennyiség és gyakoriság viszont kész csodát tesz vele!

2. Szórd a földjébe a titkos hozzávalót

Adj banánhéjat és tört tojáshéjat a muskátli földjéhez havi 1-2 alkalommal. Igazi burjánzással fogja meghálálni, mert ennél szuperebb tápanyagokat nem is találhatnál neki!

Tovább is van! Mutatjuk! LAPOZZ!


3. Ilyen vizet használj a locsoláshoz

Akkor lesz a legboldogabb a muskátlid, ha állott vízzel locsolod friss helyett! Mindig legyen előkészítve egy flakon, mely már 1-2 napja pihen. Legyen ez a reggelije és vacsorája a növénynek, nagyon elégedett lesz tőle.

4. Félre az elszáradt levelekkel és tövekkel

Szabadítsd meg muskátlid az elszáradt levelektől és virágoktól! Nem csak azért fontos ez, mert esztétikusabb, hanem azért is, mert sokkal gyorsabban és szebben fognak hajtani, virágozni a még friss és élettel teli részei!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?