EZO

Most végre biztonságba kerülhetsz, így segít a ma éjjel érkező telihold

Gyakorlatias Bika jegyében lesz teljes a Hold. Tedd tisztába a dolgaidat, itt az alkalom a külső-belső nagytakarításra. Találd meg a szellemi, fizika egyensúlyt.

Az érkező telihold és az utána lévő két hét legfontosabb iránya a tisztulás, és stabil alapok megteremtése. Ez az időszak a komfortzónádat és a kényelmedet, biztonságérzetedet fogja érinteni. Segítségül érkezik a telihold mellé az Uránusz bolygó is, mely a belső lelki szabadság szimbóluma. Megjelenése nem a türelemről híres, így hirtelen, váratlan eseményekbe csöppenhetsz bele, melyek segítenek majd a ragaszkodástól való megszabadulástól.

EZEKET OLVASTAD MÁR?


Fotó: 123 RF

Próba elé lesz állítva a komfortzónád. Próbáld megtalálni az egyensúlyt, különben nehéz lesz azt az utat választanod, mely előre visz. Családi minták, akár több generációs akadályok kerülhetnek terítékre, melyek eddig esetleg gátoltak a kiteljesedésedben. Vedd észre, mibe kapaszkodtál eddig, miről gondolod azt, hogy nélküle életképtelen lennél. Bármi is adta eddig a biztonságérzetet, lehet, hogy pont ez az, amibe sikeresen belekényelmesedtél, és ez volt, ami az előrehaladásodat korlátozta. Olyan időszak ez, ami alkalmas lehet egy terápia, vagy önismereti tréning megkezdésére, segíthet az átalakulásban, tudattalan mélységek bejárásában.


Fotó: 123 RF

Előfordulhat, hogy segítségre van szükség, hogy napvilágra kerülhessenek a régóta szőnyeg alá söpört, elfojtott dolgok. Szembenézni a dolgainkkal időnként fájdalmas, de lehet pontosan ez visz el oda, hogy emelkedhess. Ahol a félelmeid vannak, lehet pont ott vannak a megoldások is a boldogságodhoz. Erős alapok, és bátorság kell! Ne feledd a biztonság nem kívül van! Párkapcsolat, magánélet, egészség, bármilyen életterületen is van éppen a hangsúly, a legfontosabb , hogy végre tisztán láss! Kezdheted a nagytakarítást az otthonodban, vagy egy őszinte beszélgetéssel a családban, esetleg a munkahelyeden. Érdemes azt is végiggondolni, hogy a hétköznapokban azt teszed-e ami örömöt szerez. Ideje ezeket tisztázni, és végre változtatni!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?