EZO

Minden kapcsolatra hatással lesz a most érkező telihold

Szerdán hajnalban lesz teljes a hold a Mérleg jegyében. Az egész napot meghatározzák az érkező energiák, és még napokig hatással lehetnek rád!

Most teljes mértékben az emberi kapcsolatok lesznek a figyelem középpontjában. Ha otthon tartózkodsz ,akkor ez talán nem is akkora újdonság. Nagyon nagy tükröt állít eléd az élet, ebben lesz segítségedre minden égi jelenség. A hozott kapcsolati minták felerősödhetnek, szerelmed, társad, vagy gyermekeid is szinte mind ezeket mutatják most neked. Itt az ideje, hogy a teliholddal elengedd ezeket. Jó, ha felismered, hogy ami történik, nem a külvilág hibája, vagy érdeme, hanem belőled indul ki. Légy hálás mindenkinek a környezetedben, hiszen ők most a te segítségedre lesznek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: pixabay

Az is előfordulhat, hogy hasonló szituációba kerülsz, mint már annyiszor és nem érted, miért ismétlődik folyton újra minden. Talán a megoldásra is most döbbensz rá.

Találd meg az egyensúlyt mások elvárásai és a saját vágyaid között. Billentsd a mérleget középre. Itt az ideje, hogy elhidd, szerethető vagy és nem kell alárendelned magad senkinek sem. Legyen szó párkapcsolatról vagy más emberi kapcsolatról. Ne harcolj többé magaddal, és a külvilágban is béke lesz. Ne kritizáld, inkább tiszteld magad. Faragj le a megfelelési kényszerből, lépj túl a függőségi viszonyokon. Gondold végig édesanyád és édesapád kapcsolatát, hogy láttad őket korábban. Ha van testvéred, nagy segítség lehet az is, ha elbeszélgettek, hiszen az is lehet, hogy ő másképpen látta őket. A telihold energiái segítenek elengedni a régi mintát, engedd meg magadnak a változást. A Mérleg telihold segít megtalálni a harmóniát.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?