Magyar Péter egyértelműen a háború és az erőszak pártján

POLITIK
POLITIK

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.05.05.

Magyar Péter összeállt azzal, aki nárcisztikus idiótának tartja

Már nem az?

Magyar Péter egyik jelöltje nemrég még nárcisztikus idiótának tartotta Magyar Pétert – erre hívta fel a figyelmet a Mandiner. A portál szerint Barna Judit, aki a 10. kerületben indul Magyar Péter jelöltjeként, április elején még így fogalmazott a volt igazságügyi miniszter volt férjéről: aki egy szemmel láthatóan nárcisztikus idiótát a feleségével szemben véd, ott meg kell szólalni. Úgy vélte, hogy alávaló színjáték, amit Magyar Péter művel, valamint hogy a volt férj verbális abúzust követett el, ami Barna Judit szerint gyomorforgató. A jelölt elismerte, hogy ezeket egy hónappal ezelőtt ő írta.

Magyar Péter jelöltje nemrég még nárcisztikus idiótának tartotta Magyar Pétert – írta meg a Mandiner azután, hogy kiderült: Barna Juditot indítja polgármesterjelöltként a 10. kerületben a volt igazságügyi miniszter volt férje. A lap felidézi: a mostani jelölt

egy hónapja még ezt írta Magyar Péterről: bármi is derül ki erről a baromról, a rajongók tábora nem fog apadni.

Egy másik kommentben pedig úgy fogalmazott Barna Judit: aki egy szemmel láthatóan nárcisztikus idiótát a feleségével szemben véd, ott meg kell szólalni.

Magyar Péter jelöltje akkor írta a bejegyzést, amikor már közismert volt Varga Judit interjúja. A volt igazságügyi miniszter Hajdú Péternek arról beszélt, hogy volt férje

eljátszott egy öngyilkosságot, a gyerekeik szeme láttára.

„Nem szólalt meg és csendben maradt, és ott volt egy xanax-os levél, már csak egy darab volt a tízes levélen. Nem tudtam, hogy most egyet vett be, vagy kilencet, vagy nyolcat. Tehát nem kockáztathattam nyilván, ez alapvető emberi kötelesség. Úgyhogy fogtam, felhívtam a mentőket. Ahogy letettem a telefont felkelt mint egy Netflixes sorozatban, rám nézett és annyit mondott mondd le őket nem vettem be semmit” .

Varga Judit azt mondta,

Magyar Péter nem várta meg a mentők kiérkezését, mire megérkeztek, ő már elszökött.

Varga Judit állítását igazolja a Bors birtokába jutott jegyzőkönyv is, amit a lap szombaton hozott nyilvánosságra. Ebből kiderül, hogy egy negyvenes férfihez gyógyszermérgezési tünetek miatt riasztották a mentőket tavaly februárban. A dokumentum arra is kitér, hogy a beteg ismeretlen helyre távozott.

A Bors úgy fogalmazott, Magyar Péter csak eljátszotta az öngyilkosságot, hogy megijessze, terrorizálja a feleségét és rémült gyerekeit.

Barna Juditot időközben megkereste a Magyar Hang, üzenetben kérdezték tőle, hogy összeegyeztethetőnek tartja-e a Magyar Pétert élesen bíráló mondatait azzal, hogy éppen az ő jelöltje lett. Barna Judit elismerte, hogy a bejegyzéseket ő írta, de hozzátette, hogy azóta megváltozott a véleménye.

A Bors mint ismeretes megszerezte az Országos Mentőszolgálat jegyzőkönyvét.

Ezzel újabb, a „normalitás” határait messze túllépő eset részletei derültek ki Magyar Péterről. Az önjelölt „politikus” tavaly februárban, akár egy pszichés zavarokkal küzdő tinédzser, a lehető legkomolyabban eljátszott, elhazudott egy öngyilkosságot. A Bors birtokába jutott a mentőszolgálat erről szóló jegyzőkönyve. 

 

Magyar Péter mindent előre eltervezve, mérgezési tüneteket, eszméletlen, életveszélyes állapotot szimulálva elérte, hogy felesége kihívja a rohammentőket. Azzal a nyilvánvaló szándékkal tette mindezt, hogy kétségbe ejtse, megrémissze a családját, ami a jelenlévő gyerekeire tekintettel több, mint felelőtlenség. Még akkor is ájulást szimulált, amikor Varga Judit kétségbeesetten felhívta Magyar Péter édesanyját, aki indulatosan reagált arra, hogy mi történik a fiával. 

Az esetről Varga Judit beszélt Hajdú Péternek adott emlékezetes interjújában

 

„Amikor megtaláltam, ott volt mellette egy levél Xanax és már csak egy darab volt benne a tízes levélen. Nem tudtam, hogy most egyet vett be, vagy kilencet, vagy nyolcat. Nem kockáztathattam nyilván, ez alapvető emberi kötelesség. Úgyhogy fogtam, felhívtam a mentőket.” 

A Bors megszerezte a kivonuló rohammentők által készített jegyzőkönyvet, amiből kiderül, hogy a negyvenes férfihez mérgezési tünetek miatt kértek mentőt Varga Judit és Magyar Péter lakására, Budapesten a Kútvölgyi útra, tavaly februárban egy vasárnapi napon, ebéd után. Varga Judit Hajdú Péternek elmondta azt is, hogy mindez a két kisebb gyerekük jelenlétében történt, akik döbbenten kérdezgettek, amikor meglátták a szirénázó mentőautót.

A riasztás oka: mentés

 

Zavart, gyógyszermérgezett

 

Az eset részleteiről még annyit lehet tudni, hogy Varga Juditnak egy vasárnap délelőtti, gyerekekkel közös kirándulásról hazatérve tűnt fel a látszólag ájult Magyar Péter furcsa viselkedése, aki a hálószobában az ágyon feküdt, látszólag eszméletlenül. Mellette, az éjjeliszekrényen gondosan odakészítve, egy levél, szigorúan vényköteles, csak szakorvos által felírható XANAX, amiből halálos adagnak is mondható, 9 szem gyógyszer hiányzott.

Varga Judit rázni, keltegetni próbálta Magyar Pétert, és hangosan, ijedten kérte, hogy keljen fel, különben hívja a mentőket. Miután nem mutatott életjelet, azonnal hívta a mentőket.

A leginkább megdöbbentő fordulat ezután történt. Miután Varga Judit letette a telefont a mentőkkel, az „élettelen” Magyar Péter felkelt az ágyból, és rideg, nyugodt hangon közölte: 

“mondd le őket, nem vettem be semmit”. Csak eljátszotta, elhazudta az öngyilkosságot, hogy megijessze, terrorizálja a feleségét és rémült gyerekeit. Hogy elkerülje a kellemetlen magyarázkodást, úgy ahogy volt, pizsamában, egy kabátot magára kapva autóba ült, és megszökött a kiérkezett mentősök elől. Mindezt rögzíti, bizonyítja az Országos Mentőszolgálat Bors által megszerzett hivatalos jegyzőkönyve, amelyben leírják azt is, hogy „a beteg ismeretlen helyre távozott”. 

 

A Bors megtudta azt is, hogy Magyar Péter egészen addig pizsamában ült az autójában egy környező utcában, míg megbizonyosodott arról, hogy a mentők eltávoztak. Csak ezután merészkedett haza…


 

 

origo.hu

Drámai kijelentés: Oroszország kész bevonulni Lengyelországba

ripost.hu

Kiderült Katalin és Vilmos titka, kitálalt a komornyik

borsonline.hu

Négy csillagjegy, amely hajlamos agyonstresszelni magát. Te köztük vagy?

ripost.hu

Rettentően nehéz IQ-teszt, ami a személyiségedre is magyarázatot ad

magyarnemzet.hu

Azonnali intézkedést rendelt el a Nébih, nagyon megbetegszik, ha ezt a táplálékkiegészítőt elfogyasztja

ripost.hu

Itt a vége? Még a képeket is törölte Sebestyén Balázs felesége

mindmegette.hu

Sokan így rontják el a natúr csirkemellet: kihagyják az egyik fontos összetevőt

ripost.hu

Felkavarják az állóvizet az égiek, 3 csillagjegy élete rögvest új irányt vesz!

ripost.hu

Megsúgták az égiek: Ez a 4 csillagjegy törődik a legtöbbet a szerelmével

ripost.hu

Május végén fordul a kocka, ezekre a csillagjegyekre rámosolyognak az égiek

ripost.hu

Jön a megújulás: ennek a négy csillagjegynek fordulatot ígér a nyár

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

POLITIK

Kelet-európaiak vérével fizetne az ukrán győzelemért Soros

POLITIK

Oroszország még évekig folytatni tudja a háborút: Ukrajna képes erre?

POLITIK

Drámai helyzetbe került Ukrajna második legnagyobb városa, evakuálják az embereket

POLITIK

Berobbant a szexuális bűncselekmények száma a pályaudvarokon

POLITIK

Tízezer embert menekítettek ki Harkiv körzetéből

POLITIK

Magyar Péter egyértelműen a háború és az erőszak pártján

POLITIK

Oroszországban lefoglalták a Deutsche Bank vagyonát

POLITIK

Az ukrán külképviseletek újra próbálkoznak az elmenekült hadkötelesekkel