KEDVENC

Az egész világot meghatotta a zokogó kisfiú, akit megaláztak osztálytársai

A videó napok alatt több milliós megtekintést és ötszázezres megosztást ért el. Azonban arra a posztot közzétevő anyuka nem számított, ami ez után történt...
  • Szerző: S.K.

Egy kisfiú videója pár nap alatt megmozgatta az egész internetet: Keaton Jones sírva mondja el anyukájának, hogy az iskolatársai megint bántották, csúfolták, hogy csúnya, cikizték, amiért nincsenek barátai, és a fiúnál elszakadt a cérna, úgy érezte: nem bírja tovább a kegyetlen poénokat, gúnyolódásokat. Ugyanakkor bátorító üzenetet is küld társainak, akiket szintén kiközösítenek és bántalmaznak a gyerekek az iskolában: hogy idővel jobb lesz a helyzet.

A síró kisfiúval készült videó milliók szívét facsarta össze, napok alatt több százezres megosztást kapott, így hírességek is látták – és közülük nagyon sokan bátorító üzeneteket küldtek a kisfiúnak.

Chris Evans Twitteren üzente a kisfiúnak, hogy mindez nem tart örökké, és felajánlotta neki, hogy amíg a bántalmazó gyerekek a sulijában azzal vannak elfoglalva, hogy milyen embereket tartanak feleslegesnek a világban, addig ő elvinné Keatont az édesanyjával a következő Bosszúállók premierjére Los Angelesbe.

 

A meghívást megerősítette a Hulkot alakító Mark Ruffalo is, azzal, hogy Keaton osztálytársai egy napon, talán nem is olyan sokára nagyon ostobának fogják érezni magukat, amiért ezt tették vele.

A  Csodanőt alakító Gal Gadot azzal vigasztalta a fiút, hogy másnak lenni különleges.

Hasonló bátorító üzeneteket posztolt a kisfiúnak Katy Perry,  Eva Longoria Baston, Justin Bieber, Ricky Martin és Andie Macdowell. Az iskolai bántalmazás ellen több tucat híresség állt ki, és mindannyian együttérzésükről biztosították. Talán így felcsillan a remény, hogy az iskolai bántalmazás végre nem lesz menő a gyerekek között...

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?