EZO

Itt az év utolsó teliholdja, ilyen változást hoz az életedbe

Itt az ideje, hogy elengedd, ami már nem szolgál téged. Teremts harmóniát önmagadban és a kapcsolataidban.

Ikrek jegyében teljes lett ma a Hold. A téli napfordulóhoz legközelebb álló telihold erejének üzenete, a tisztulás és az elengedés. Használd ki ennek az energiának légies jellegét. Ereszd szélnek a múltból hozott sérelmeket, programokat, gondolatokat. Érdekes felfedezéseket tehetsz érzelmi területen, ha nyitott vagy és figyelsz a változásra. Mindehhez persze előbb tisztáznod kell, mi az ami nem szolgál téged. Vizsgáld meg a magaddal való viszonyodat, majd a kapcsolataidat, családdal, barátokkal, szerelmeddel.

EZEKET OLVASTAD MÁR?


Fotó: 123 RF

Ezen a napon százszoros energiák támogatnak. A rohanó világban ilyenkor érdemes a nap bármely szakaszában egy kis időt fordítani magadra. A telihold számmisztikailag is hozza a 12-es szám energiáit. Hit a remény, a belső vezettetés, egyről a kettőre jutás, az elindult energiák, dolgok anyagba formálása, mind ide tartozó minőségek. A valódi harmónia megtalálásához szükséges tisztító energiák mind abban segítenek, hogy a bezáródó kör után tisztán indulj tovább a jövő felé.

Segítségül, utazz vissza gondolatban az elmúlt évbe, figyeld meg magad, de ne ragadj bele semmilyen eseménybe. Rakj mindent a helyére. A mindennapi élet eseményeit, a hozzájuk fűződő érzeteket. Ne bíráskodj, ne ítélkezz! Nézd a múltat, mint egy régi filmet. Ne legyél szigorú magadhoz, bocsáss meg magadnak és másoknak. Ez az módja annak, hogy a szíved útjára lépj, és mire eljön az újhold tiszta lappal haladj tovább. Mit hoz a munka a párkapcsolat vagy az egészség terén a telihold? Minél tisztább kártyákkal játszol, annál nagyobb meglepetést. Karácsony és a az év vége közeledtével mindenképpen fontos, hogy megszabadulj a mérgező érzésektől, nyitott szívvel, harmóniában fogadd be a szeretet ünnepét.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?