ÉLETMÓDI

Így tedd a csajod az orál mesterévé! Ezzel a módszerrel a csodákig repít

Szeretnéd, ha még ennél is jobban kényeztetne partnered? Megmutatjuk, hogyan vedd rá.
címkék:
  • Szerző: THE_D

Imádod, ahogy a partnered kényeztet, de szeretnéd, ha még változatosabb lenne vele az orális szex? Megvannak a módszerek erre is! Ne habozz kipróbálni!

1. Mutasd meg rajta, mit szeretnél

A szex a kölcsönösségről szól, és sokat tanulhatsz abból, mit és hogyan csinál a másik. Mutasd meg őrajta, milyen tempóra és ritmusra vágysz. Jó eséllyel érteni fog belőle.

2. Irányítsd

A legtöbb nő nem szereti, ha hevesen irányítják vagy megfogják a fejét. De nagyon kedvelik, ha iránymutatást kapnak. Ne legyél szégyenlős: óvatosan vedd kezeid közé a fejét, és mozgasd gyengéd, de iránymutató mozdulatokkal olyan tempóban, amit szeretnél érezni.

3. Beszélj

Mondd el, mennyire jó vele, sóhajts fel, milyen isteni érzés, amit csinál, és mondd el, neki, mennyire jól esne, ha kicsit gyorsítana vagy éppen lassabban kényeztetne. Hidd el, megfogadja az útmutatást és hálás lesz érte!

4. Közös maszturbálás

Kevés annál izgatóbb és tanulságosabb együttlét van, mint amikor a párok egymást nézik maszturbálás közben. Így te is ellesheted, mi az, amit a nő igazán élvez, és ő is láthatja, milyen hevességre és mozdulatokra indulsz be igazán. Feltétlenül éljetek ezzel a szuper eszközzel!

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?