CSALÁDOK

Halálos beteg kisfiuk kedvéért korábban házasodtak össze a szülők

Kevés meghatóbb dolog van ennél, amit egy szülő a gyermeke boldogságáért megtehet.

Az Angliában élő Hannah Colishaw és párja, Henry Matthews bő hat hónappal előrehozták házasságkötésük időpontját, mert három gyermekük közül a középső gyógyíthatatlan rákbeteg, és valószínűleg nem élte volna meg azt, hogy szülei egybekelnek, ha jövőre tartják meg a menyegzőt – írja Fox News.

(facebook)

A 8 éves Ethant még 2016-ban diagnosztizálták agydaganattal. A fiúcska akkor több életmentő műtéten és kemoterápián is átesett, aminek hatására az orvosok 2017 januárjában gyógyultnak nyilvánították. Sajnos a daganatos betegség azonban idén év közepén kiújult és megtámadta a Ethan gerincét, és az állapota hihetetlenül leromlott. A szakemberek szerint a fiú már nem biztos, hogy megéli a szilvesztert.

A hír hatására a megtört szülők gondolkodás nélkül előrehozták az esküvőjük időpontját, mert mindenképp szerették volna, hogy mindhárom gyermekük ott legyen a szertartáson.

„Valamikor jövő nyáron szerettünk volna egybekelni, de a lesújtó hírek miatt azonnal előrehoztuk az időpontot. A családunk és a barátaink is mindent megmozgattak, hogy az esküvő csodálatos legyen, még így kutyafuttában is. Nagyon megható volt, hogy mindhárom gyermekem ott állhatott az oltárnál. Sose felejtem el azokat a pillanatokat, amíg élek.”

-fogalmazott SWNS hírügynökségnek a Hannah Colishaw.

(Az esküvőről készült megható képeket erre linkre kattintva nézheti meg.)

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?