Villámgyors, zamatos és nagyon csokis finomságra vágysz? Máris mutatjuk a receptet, akár egy hosszú munkanap után sem késő nekiállni.
A karácsony előtti, rohanós napokon is nagyon jól jöhet ennek a fantasztikusan csokis, ínycsiklandozó édességnek a receptje, amelyet egy gasztroblogger osztott meg az interneten. A recept elképesztően egyszerű, a hozzávalói minden háztartásban ott vannak. A méricskélés helyett egyszerűen bögrét használunk, az eredmény pedig magáért beszél.
Keverd össze a tejet és az ecetet, és hagyd állni 5 percig.
Add hozzá az olajat, a tojásokat és a kétféle cukrot, majd keverd az egészet simára.
Szitáld bele a lisztet, a kakaót, majd add hozzá a sütőport és a sót. keverd össze alaposan a tésztát, és a folyamatos keverés közben add hozzá a forró kávét.
Öntsd a tésztát sütőpapírral kibélelt vagy kivajazott tortaformába, és süsd 50-60 percig, tűpróbáig 160 Celsius-fokra előmelegített sütőben.
Porcukorral megszórva, tejszínhabbal, vagy csokiöntettel, csokimázzal, illetve gyümölcsökkel is tálalhatod. A gyerekeknek koffeinmentes kávéval készítsd.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.