tóth gabi
Egyszerû, de igencsak kifizetõdõ trükk! Nincs több összefröcskölt tûzhely, se zsírszagú konyha!
A sült szalonna illata igencsak ínycsiklandozó bármelyik étkezésnél, fenséges ízéről már nem is beszélve! Ha serpenyőben csinálod, legalább 5 percig kell a tűzhely mellett állnod, ráadásul le sem veheted a szemed róla, mert nagyon könnyen megég. Most mutatunk egy szuper egyszerű módszert, hogy elkerüld a kellemetlenségeket a bacon sütésekor.
Pillanatok alatt el tudod készíteni, tuti, hogy nem rontod el.
Hozzávalók:
1. A baconszeletekkel terítsd be a mikrózható edényt úgy, hogy a szalonnadarabok ne takarják egymást. Mindenképpen tegyél alá tányért, hogy a lefolyó zsírt felfogja.
2. Tedd a mikró legmagasabb fokozatára 1-2 percre.
3. Vedd le az edényről a szalonnaszeleteket és máris fogyaszthatod is!
Mindig frissen készítsd el, és ne emeld a sütési időt, mert kemény és ehetetlen lesz a bacon.