RETRO RÁDIÓ

Ezt a rántott csirkét ki kell próbálnod - az egész család imádni fogja!

Ezt a rántott csirkét ki kell próbálnod - az egész család imádni fogja!
FÁB
Szerző
FÁB
Létrehozva2016. 03. 06. 12:00

Igazi csemegét mutatunk, mely feldobja a szeretett, de már kicsit túl megszokott ebédet.

A rántott csirke szinte minden család nagy kedvence. De jó ötlet néha feldobni és izgalmasabbá tenni a megszokottat - persze úgy, hogy csakis jó süljön ki belőle! Ezekkel az tippekkel biztosan sikert aratsz majd a családnál!

Fűszeres rántott csirke

Fűszerezd be a csirkét sóval, borssal, szárnyas fűszerkeverékkel és bármilyen fűszerrel, amihez éppen kedved támad. Ezt követően a liszthez adjál 1 teáskanál sütőport, 1/2 teáskanál sót és egy csipetnyi borsot. 1 tojáshoz önts 1/2 deci tejet, majd az egészet keverd össze a száraz alapanyagokkal, és így vidd fel keveréket panírként a csirkére!

Diétás, mustáros-kekszes rántott csirke

Távolítsd el a csirke bőrét, kend be a húst mustárral, és hagyd pácolódni 1-2 órát. Tegyél egy zacskóba nagyjából 30 darab korpás, sós kekszet, majd törd apró darabokra, durva morzsákra. Adj a morzsához 4 evőkanál lisztet, 2 evőkanál burgonyapelyhet, egy csipet bazsalikomot, és rázd össze!. Dobd bele a zacskóba a mustárral bekent csirkét is, és rázd addig, míg a kekszes keverék jól be nem borítja minden részét.

Ripost hírek

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.