EZO

Ennek a három csillagjegynek mindent elsodró szerelmet hoz a Szűz jegyében járó Nap

Augusztus 23-án a Nap átlépett a Szűz jegy területére. Vajon hogyan változtatja meg az életünket a jegyváltás? Annyit elárulhatunk, hogy egyes csillagjegyek szerelmes pillanatokra számíthatnak!

A Szűz jegy ideje komoly változást jelent az Oroszlán időszakához képest. Az Oroszlán a féktelen bőség, a kikapcsolódás, a luxus és a rózsaszín romantika ideje, ebből váltunk most a gyakorlatias, szolgálatkész és rendszerezett Szűzbe, a hűség jegyébe. Nem véletlen, hogy ez az időszak az iskolakezdés, a munkába való visszatérés szezonja, amikor átrendezzük a lakást, igyekszünk magunkat is fejleszteni, és visszarázódunk a mindennapi rutinba. Lehet, hogy ez kicsit földhözragadtan hangzik, de hidd el, nem az! A Szűz jegy komoly meglepetéseket is tartogat, elsősorban a szerelem területén!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Szűz jegy 01

Három jegyre különösen romantikus időszak vár ebben a hónapban (Fotó: pixabay.com)

Szerelmet hoz a Szűz jegy időszaka

A szerelem szempontjából két hatás lesz különösen jelentős ebben az időszakban. Az egyik a szeptember 20.-án esedékes telihold a Halak jegyében, amelynek álmodozó energiája kicsit kiszakít minket a Szűz jegy gyakorlatiasságából. A Mars helyzete pedig kifejezetten bátor lépésekre sarkall majd bennünket ebben az időszakban.

A Vénusz szeptember 10-től az erotikus kisugárzásáról híres Skorpió jegyében áll. Ez nem épp kényelmes hely számára, így várható, hogy a hosszú távú kapcsolatokban felszínre jönnek a komoly, mély kérdések, és a szexualitás témája is különös hangsúlyt kap majd. Ez azonban új alapokra helyezheti az egész kapcsolatot, sőt, új szerelmeket is bevonzhat. De vajon mely jegyek várhatnak új, mindent elsöprő szerelmet ebben az időszakban?

Szűz jegy 02

Csak add át magad a Szűz jegy rendszerező energiájának (Fotó: pixabay.com)

Rák: add át magad a Szűz jegy energiájának

A Rák jegyűek közül sokan megküzdenek mostanában a személyes problémáikkal, de nem kell félniük: előbb-utóbb szinte magától a helyére rázódik minden. Egyetlen teendőd van ebben az időszakban: vágd el azokat a kötelékeket, amelyek már nem szolgálnak téged, hogy szinte magától rád találhasson az ideális kapcsolat, amelyre mindig is vágytál. Ne szenvedj tovább egy mérgező viszonyban, inkább add át magad a Szűz jegy rendező energiájának, és számíts rá, hogy magától értetődő természetességgel fog felbukkanni az életedben a Nagy Ő, aki mellett biztonságban érezheted magad.

Bak: csúcsra ér a vonzerőd

A Bak-szülöttek gyakorlatias természetének nagyon jót tesz a Szűz jegy területén járó Nap időszaka. Csúcsra ér a vonzerőd, és a szavaid is célba érnek, Most érdemes komoly beszélgetéseket folytatnod a szeretteiddel, biztos lehetsz benne, hogy nem értik félre, mit akarsz mondani. A flörtölésben szokatlanul kreatív leszel, és ezzel olyan partnert vonzhatsz magadhoz, aki nem csupán egy könnyű kalandhoz keres partnert, hanem legalább olyan komolyan gondolja a kapcsolatot, mint te.

Szűz jegy 03

Az Oroszlánoknak nem árt lassítaniuk egy kicsit, hogy minden remekül alakuljon
(Fotó: pixabay.com)

Oroszlán: lassíts egy kicsit, és minden rendben lesz

Az Oroszlán-szülöttek nem mennek a szomszédba egy kis érzéki kisugárzásért, ezt pedig a Szűz jegy területén járó Nap, valamint a Skorpió jegyében járó Vénusz időszakában alaposan ki is használhatják. Varázslatos szerelem veheti kezdetét, különösen, ha végre annak a személynek a közelébe kerülsz, aki iránt már régóta érdeklődsz. Légy spontán és nyitott a szerelemre, csak egy dologra vigyázz: ne kérj egyszerre túl sokat. Lassíts egy kicsit a szokásos lehengerlő tempódon, és hidd el, minden rendben lesz!

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Méteres, a karácsonyi asztal dísze
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?