EZO

Ennek a 4 jegynek nagy titkokat tár fel a következő telihold

Titkok, meglepetések, feszültésgek, feloldódás. Négy csillagjegynek különleges hatással érkezik a Kék Hold, a Vízöntőben lévő telihold.

A vasárnapi Kék Hold igen különleges. Ebben az évben másodszor lesz a Vízöntőben teljes a Hold. Ez a jelenség egy évben egyszer fordul elő. A telihold mindig hatással van az emberekre. Az Oroszlán-Vízöntő tengelyen lévő feszültségek titkokat hozhat a felszínre. Ennek a 4 csillagjegynek hatalmas meglepetéseket hozhat. Rád is különleges hatást gyakorol a telihold?

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Shutterstock

Bika

Egy ideje valamit már sejtesz. Nem lehet egy életen át titkolni előled ezt az ügyet. A családban borulhat ki a bili és számodra teljesen új dolgokat tudhatsz meg. A titkok feltárása, ha nagy is a meglepetés, elvihet valahová. Tanulhatsz belőle vagy segítségedre lesz és válaszokat ad a múltadra és annak hatására a jelenedben. Könnyen lehet, hogy most esik le a tantusz! Választ kapsz nagyon régi kérdésekre, miértekre.

Oroszlán

A telihold napján olyan információhoz jutsz, ami elgondolkodtat a jövődet illetően. Nem hiszel a hallottaknak. Nem érted, miért nem mondták ezt neked korábban, miért kellett titkolózni. A munkádat teljesen más nézőpontból fogod látni. Lehet, hogy eddig egészen jól érezted magad abban, amit csinálsz, de kellemetlen csalódást okozhat egy hozzád közel álló barát vagy munkatárs. Jobb most, mint később! Ez a változás vezethet a neked szánt útra, szerető társad pedig ott lesz, ha simogató kézre van szükséged.

Skorpió

Te magad szereted a titkokat. Na de az is tetszik, ha mások titkolóznak a hátad mögött? Ne akarj most mindent tudni, nem takargatnak előled semmi rosszat! Ha társaságban töltötted a hétvégét, a titok lehet egyszerűen csak egy meglepetés-személy. A feszültség, ami benned keletkezhetett, csakis annak köszönhető, hogy rosszra gondoltál. Amint kiderül, miről is volt szó, feloldódik benned a kétely, és örömöt, vidámságot hoz. Ilyen ez a telihold! Tanít, megleckéztet, de mindenképp segít neked az önismeretben. Mit gondolsz? Hogyan reagálsz? Ezek a fontos kérdések.

Vízöntő

Ha feszült voltál az elmúlt hetekben, és valami rosszra gondoltál, nem hitted, hogy érted történnek az események, akkor ez a te napod! Nagyon jó az intuíciód, de a titok, amit éreztél, csakis érted volt. Nehéz időszakon vagy túl, a telihold után pedig szépen feloldódik az egész. Elsöprik az energiák a tisztátalan gondolatokat, kiderül a titok és rendeződnek a kapcsolataid. Végre ismét boldog lehetsz. Senki nem akar a hátad mögött rosszat neked. Ezt most benézted! Itt az ideje a megérdemelt utazásnak és pihenésnek, ebben segítenek a bolygók.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?