Létrehozva: 2021.08.08.

Így vall szerelmet a férfi a csillagjegye szerint

Új a kapcsolatod, és nem tudod, mit érez irántad valójában a pasi? Nos, nem minden férfi a szavak embere – ráadásul a csillagjegye is befolyásolhatja, ahogyan szerelmet vall.

Szerző Horváth Gabi

Minden csillagjegy máshogyan juttatja kifejezésre, hogy szeret. Van, aki szavakkal, de van, akinek inkább a tettei beszélnek. Gondoltad volna, hogy a férfi csillagjegyén is múlhat, hogyan mondja el, hogy szeret? Mutatjuk, ahogyan a pasid a csillagjegye szerint szerelmet vall. Ezekre a jelekre érdemes odafigyelni, mert azt mutatják, hogy komolyak az érzései.

Nem minden férfi a szavak embere
Fotó: Pixabay.com

Kos: ha szerelmet vall, komolyan gondolja

A Kos jegyűek uralkodó bolygója a Mars. Így a szerelemben szenvedélyesek, őszinték, de az agyuk akkor sem kapcsol ki, ha szerelmesek. Ha egy Kos férfi szerelmet vall, biztos lehetsz benne, hogy komolyan gondolja. Sokszor egyszerűen csak kimondja, hogy szeret. Ha ennyire nem akar direkt lenni, akkor a viccei kanyarodnak mindig ebbe az irányba. De az is gyakori, hogy „jó reggelt” SMS-eket küld, és így tudatja, hogy már kora reggel te jársz az eszében.

Bika: a legfinomabb falat mindig a tied

Ha van valami, amit egy Bika jegyű férfi jobban szeret, mint a finom ételeket, az a szenvedélyes szerelem. Ha nem tudod, hányadán állsz vele, figyeld a tetteit. A Bika férfiak hagyományos felfogásúak, szeretik kinyitni neked az ajtót, virágcsokorral várni és elegáns éttermekbe vinni. De amivel igazán szerelmet vall a Bika férfi, az az, ha az ételéből neked hagyja a legfinomabb falatot. Akibe ugyanis nem szerelmes, az meg sem közelítheti a tányérját!

Ikrek: mindig meghallgat

Az Ikrek jegyűek a kommunikáció mesterei. Egy Ikrek jegyű férfi nem feltétlenül mondja ki a „szeretlek” szót, amikor szerelmet vall. Inkább arról ismerheted fel, hogy elmélyültek irántad az érzései, ha figyelmesen meghallgat, miközben egyre mélyebb és személyesebb témákról beszélgettek. Ahogy egyre többet érez irántad, úgy válnak egyre személyesebbekké a kérdései is. És persze az sem mellékes, hogy már nem flörtöl másokkal.

Rák: körülvesz a figyelmességével

A Rák jegyűek olyan partnert keresnek, akinek a kapcsolaton kívül is van élete. Szeretik, ha a kedvesük önálló. Ám ha a Rák férfi szerelmet vall, szavak nélkül is érezni fogod, mi a helyzet. Körülvesz a figyelmességével, vacsorát főz, ha fáradt vagy, és mindent elkövet, hogy jól érezd magad. Ha pedig a családjának is bemutat, biztos lehetsz benne, hogy hosszú távra tervez veled.

Oroszlán: szerelmet vall, ha este otthon marad veled

Az Oroszlán jegyű férfi szereti a szabadságot, a partikat, a társasági életet. Mindenütt ott akar lenni, ahol zajlik az élet, viszont nagyon nehezen köti le magát. Ha este inkább otthon marad veled, és kettesben szeretné tölteni az idejét, biztos lehetsz benne, hogy ezzel szerelmet vall neked.

A csillagjegyének is köze van ahhoz, ahogyan a férfi szerelmet vall
Fotó: Pixabay.com

Szűz: a tettei beszélnek helyette

A Szűz jegyűek visszafogottak, és nem szeretik, ha sebezhetőnek tűnnek. Épp ezért, ha egy Szűz jegyű férfi szerelmet vall, akkor egészen biztos lehetsz benne, hogy igazán szeret, és áttörted a falat, amit maga köré emelt. Inkább a tettei beszélnek helyette, általában nem a szavak embere. Ha hajlandó kitárulkozni, akkor szerelmes beléd.

Mérleg: egyre őszintébb veled

A Mérleg jegyű férfi hatalmas baráti körrel rendelkezik, és sokáig nem lehetsz biztos benne, hogy tényleg érez valamit irántad, vagy csak a barátjának tekint. Ha a Mérleg jegyű férfi egyre őszintébb veled, és megosztja veled az élete minden apró részletét, tudhatod, hogy ezzel épp szerelmet vall.

Skorpió: szerelmet vall az ágyban

A Skorpió jegyű férfinak mindene az erotika. Nagyon gyorsan halad előre a kapcsolatban, ez pedig néhány nőt el is ijeszt. Arra is a szexet használja fel, hogy szerelmet valljon neked. Érezni fogod abból, ahogy rád néz, ahogy megérint, és ahogy mindent megad neked az ágyban.

Nyilas: viccesnek tűnik, de valójában szerelmet vall

A Nyilas jegyű férfi nagy kalandor, ráadásul az összes gátlását levetkőzi, ha szerelmes lesz. Nehezen lehet lekötni, és ha szerelmet kell vallani, akkor is inkább viccesen teszi. De abból is tudhatod, hogy az ujjad köré csavartad, ha veled akar utazni, vagy valami újat kipróbálni.

A Bak jegyű férfi lelki társat keres, aki hozzá hasonlóan gondolkodik
Fotó: Pixabay.com

Bak: az eszével igyekszik elbűvölni

A Bak jegyű férfi nem egyszerűen a szerelmet keresi, hanem egy lelki társat, aki egyben a legjobb barátja is, és ugyanazt akarja, amit ő. Családcentrikus, és hosszú távra tervez. Ha szerelmet akar vallani neked, akkor inkább igyekszik az eszével elbűvölni, például azzal, hogy segít az ügyes-bajos dolgaidban, vagy a legapróbb részletre is emlékszik, amit valaha mondtál neki. De akkor is tudhatod, hogy sokat jelentesz neki, ha lazábban viselkedik veled, vagy bemutat a családjának.

Vízöntő: nagyon figyel rád

A Vízöntő jegyű férfi kezdetben megközelíthetetlennek tűnik, így sokáig nem világos, mit is érez irántad valójában. Ám ha hirtelen minden figyelmét rád fordítja, biztos lehetsz a dolgodban. Egyszerűen érzed, mikor fordulnak vele komolyra a dolgok, mert rákapcsolódtok egymás hullámhosszára. Ha pedig a könyveit is hajlandó kölcsönadni, akkor tényleg beléd szeretett.

Halak: apró gesztusokat tesz

A Halak jegyű férfi legnagyobb félelme, hogy összetöröd a szívét, így sokáig nem meri kimondani, hogy szeret. Inkább apró gesztusokat tesz: megcsókol, amikor nem is várnád, küld egy kedves SMS-t a randi után, vagy hoz neked egy finom sütit. Ha értesz a cselekedeteiből, tudhatod, hogy levetted a lábáról.

Szerző Horváth Gabi

Ez is érdekelhet

origo.hu

Rendkívüli: ezt lépi a kormány a háborús üzemanyagárak miatt!

origo.hu

Hatalmas öröm érte a súlyos beteg Katalin hercegnét

borsonline.hu

Megváltoztak az érzéseik: fülig szerelmes a Házasság első látásra párja

magyarnemzet.hu

Meghozták a döntést, lezárják Budapest egyik legszebb kirándulóhelyét, a Rám-szakadékot

metropol.hu

Váratlan bejelentés érkezett: ez Azahriah mindhárom Puskás-koncertjét érinti

hirtv.hu

Kiderült, ki írta az elhíresült adatvédelmi nyilatkozatot

origo.hu

Több idős nő is felébredt a halottasházban - horrorfilmbe illő események játszódtak le

ripost.hu

Dühöngött és sírt Harry herceg, ez volt az utolsó csepp a pohárban

ripost.hu

Érkezik az áprilisi telihold, 3 csillagjegynek megváltozik az élete

ripost.hu

Nagyot fog zuhanni az üzemanyag ára, ekkor várható

ripost.hu

Házasság első látásra: Csabi reagált a róla és Bogiról elterjedt pletykákra

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Akik nem ismernek félelmet: ez a 3 csillagjegy a legbátrabb mind közül

EZO

Elképesztően gondolkozik magáról 3 csillagjegy, ők nem kérnek bocsánatot

EZO

Veszélyt jeleznek az égiek: ezeknek a csillagjegyeknek kell most óvatosnak lenniük

EZO

Érkezik az áprilisi telihold, 3 csillagjegynek megváltozik az élete

EZO

Nincs visszaút, 4 csillagjegy életét forgatja fel gyökeresen a telihold!

EZO

Ha ezt a hét dolgot megteszed a Bika havában, megváltozik az életed

EZO

Három csillagjegy, akikre még áprilisban rátalál a nagy szerelem