ÉLETMÓDI

Hoppácska! Ezek a jelek mutatják, hogy az exed hamarosan visszajön hozzád

Nemrég szakítottatok, és szeretnéd őt visszakapni? Talán nincs vége köztetek mindennek. Megmutatjuk, miből gyaníthatod, hogy volt kedvesed hamarosan újra nálad kopogtat majd.
címkék:

Garancia persze nincs rá, hogy visszatér, de ha a szakítás után ezeket a jeleket tapasztalod, akkor nagy a valószínűsége, hogy az exed még nincs túl a kapcsolatotokon. Hogy idővel túllendül rajta, vagy inkább megpróbálja visszacsinálni a szakítást, azt csak ő tudhatja, de ha ilyesmit látsz tőle, akkor egyelőre afelé áll a mérleg nyelve, hogy egy idő után megcsörren majd a telefonod.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Visszajön 03

Fotó: Pixabay.com

Mi lehet ennek az oka?

A nők először átadják magukat az érzelmeknek, sírnak, panaszkodnak, és sokáig elemzik, mi történhetett. A folyamat nem könnyű, de idővel segít kiheverni a szakítást. A férfiak viszont először hajlamosak elrejteni az érzelmeiket, és úgy tenni, mintha semmi nem történt volna. Az elnyomott érzések azonban egy idő után a felszínre törnek. Lássuk hát a jeleket!

1. Máris van valakije

Még alig hűlt ki a helye az ágyadban, de őt máris egy másik nővel látták? Ha ennyire gyorsan túljutni látszik a kettőtök kapcsolatán, akkor lehet, hogy valójában még egyáltalán nincs túl rajta. Könnyen előfordulhat, hogy az új kapcsolattal csak annyi a célja, hogy kitöltse az életében keletkezett űrt, egyfajta „sebtapasznak” szánja, miközben még rád gondol.

2. Az új kedvese a te szöges ellentéted

Az exed ilyenkor túlkompenzálja a szakításotokat. Annyira ki akar törölni az életéből, hogy olyasvalakit keres, aki semmiben sem hasonlít rád.

3. A közösségi médiában pörög

Ha lájkolja és megosztja a posztjaidat, akkor bizony figyelemmel kíséri, mit is csinálsz a közösségi médiában. De az is arról árulkodik, hogy még nincs túl rajtad, ha folyton arról posztol, mennyire jól érzi magát nélküled. Ha ennyire bizonygatja, hogy túl van rajtad, akkor valószínűleg az ellenkezője az igaz. Ha viszont nem lép veled kapcsolatba, és pont annyit posztol, mint máskor az azt jelzi, hogy tényleg tovább lépett.

4. Még nála vannak a cuccaid

Ha nem siet visszajuttatni a nála maradt cuccaidat, akkor még fenntart egy ürügyet arra, hogy meglátogasson. Ha viszont precízen összepakolva megkaptad a holmidat, akkor ne nagyon reménykedj. Döntött, lezárta az ügyet.

Visszajön 02

Fotó: Pixabay.com

5. Semmit nem változott

Ha új dolgokba kezd, akkor valószínűleg igyekszik újraépíteni az életét. Nyelvet tanul, túrázni jár, máshogy öltözik? Ha eddig nem tette, akkor új irányt vett az élete. Ha viszont mindent a régiben hagyott, lehet, hogy a régi kapcsolatát is szeretné visszakapni.

6. Folyton keres valamilyen ürüggyel

Ha folyton felhív valamiért, szívességet kér, vagy megkérdezi, hogy vagy, az feltehetőleg azt jelenti, hogy még az élete része vagy. Ha minden kommunikációs csatornát elvág, akkor nem akar veled beszélni – vagy azért, mert tovább lépett, vagy azért, mert ezen dolgozik, és esze ágában sincs összezavarodni. De akkor se nagyon reménykedj, ha csak akkor keres, amikor tényleg fontos beszélnetek, egyébként viszont nem kezel az élete részeként.

És mit csinálj, ha tényleg vissza akar jönni?

Tisztázd magadban, miért is ért véget a kapcsolat. Vajon rendbe lehet hozni? Vagy olyan dolgok miatt lett vége, például a függőség vagy a párkapcsolati erőszak miatt, amit nem volna tanácsos még egyszer átélned? Dönts eszerint!

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?