ÉLETMÓDI

Melyik házba költöznél - mindent elárul párkapcsolatodról ez a teszt

Válassz a gyönyörû házak közül, és tudd meg, vajon mennyire boldog a kapcsolat, melyben élsz.
  • Szerző: Ripost

Hat teljesen különböző épületet mutatunk most neked. Próbáld meg annak tükrében nézni az épületeket, hogy vajon melyik ábrázolja leginkább a párkapcsolatodat. Ebben a tesztben nincsenek jó vagy rossz válaszok - ne az eszedre, hanem a szívedre és megérzéseidre hallgass! Ezután pedig nézd meg, mit árul el rólad és kapcsolatodról az a kép, melyet választottál.

Jöhetnek a magyarázatok? Készen állsz? Akkor LAPOZZ!


1. Rendezett és szabályos

Ha ezt a házat választottad, akkor kapcsolatod és életed rendezett, letisztult, minden a helyén van, és mindennek meg is van a megfelelő helye. Nézd csak meg a ház formáját és színeit: szinte tökéletes a rendszer, csodájára járhatnak a környékbeliek is. Sőt, mintha még a fűszálak is teljesen egyformára lennének vágva az ajtó előtti területen. Kapcsolatodban béke van és nyugalom, egyetlen dolgon viszont érdemes elgondolkoznod. Vajon biztosan nem keveritek össze a rendszerezettséget a hűvösséggel? Fontos és szép, hogy ilyen jól működik köztetek a harmónia, ne feledkezzetek viszont meg a spontán élmények izgalmáról, a kalandról se! Talán ideje kicsit újra forróbbá tenni köztetek a levegőt, és új dolgokat kipróbálni.

Mutatjuk a következő kép jelentését is! LAPOZZ!


2. Barátságos és nyitott

Nincsenek titkaitok egymás előtt. Mindent őszintén megbeszéltek, és nyitottsággal, meghitten élitek az életet. Ha megnézed a házat, melyet választottál, jól láthatod, hogy  nagy terek mind földig érő ablakokkal néznek egymás felé, minden tisztán és jól látható a ház szinte összes sarkából. Bent fényes és világos az otthon, ez pedig nagyon fontos, hiszen tele van élettel. Az őszinteség és egyenesség olyan bizalmat épített ki köztetek, melyre igazán büszkék lehettek. Néha azonban jól tud jönni egy kis titokzatosság is. Ne tegyél le az izgalmakról és a pezsgésről, hidd el, olykor egy kevés meglepetés, váratlan fordulat kifejezetten jót tud tenni a mindennapoknak is!

Mutatjuk a következő kép jelentését is! LAPOZZ!


3. Mesebeli és különleges

Ti aztán nem mindennapi páros vagytok! Ez a ház tökéletesen megmutatja, mennyire különös, szinte varázslatos a kapcsolatotok. Az egész kép hangulata olyan, akár egy meséé: piros házikó az erdő közepén, árnyak között, éjjeli égbolt alatt... Lehetne ez akár ijesztő is, hiszen elhagyatottnak tűnik a környék, és az erdő árnyékai bizony azt mutatják, hogy kapcsolatotokban akadnak döccenők, sötét napok, nehézségek. A tiszta égbolt viszont beragyogja a látványt, a csillagok és a ház élénk színe is biztató, szép üzenet. Egyedül az a kérdés, vajon egészen biztos-e, hogy hosszú távon is ilyen kalandos és különc életre vágysz.

Mutatjuk a következő kép jelentését is! LAPOZZ!


4. Klasszikus és társasági

Olyan épületet választottál, melyben több lakás is található, több család is él egymás mellett. Vajon ezek ugyanazon család különböző generációi? Vagy csupán egyszerű szomszédok? Akármelyikről is legyen szó, a jelek szerint a kapcsolatotokban nem vonultok el a világtól, hanem gyakran érintkeztek más emberekkel, szeretitek a társaságot, a klasszikusan kialakított mindennapokat. Tűnhetne ez akár unalmasnak is, de nézd csak a különleges díszítéseket a ház falán! Ez igazán nem tekinthető egyhangúnak vagy átlagosnak, ugye? Néha azért nyissatok egy-egy ablakot is a külvilágra, hogy a megszokott emberek és a rutin mellett be tudjon áramolni hozzátok a friss levegő az új élményekkel és lehetőségekkel!

Mutatjuk a következő kép jelentését is! LAPOZZ!


5. Pompás és látványos

Kapcsolatod látszólag maga a tökély. Nézd csak meg ennek az épületek a formáit, a részletesen megmunkált díszítéseket, a grandiózus magasságot, a gyönyörű összhatást. Irígylésreméltó pár vagytok, ha megérkeztek valahová, akkor nem tudtok észrevétlenek maradni, sokan pedig olyan életre vágynak, mint amit ti sugároztok. Néha viszont a látványos és nagyszabású tökéletesség mögött szomorúság, és számos titok lapul. A ház ablakai zártak és sötétek. Az épület szinte múzeumnak tűnik kívülről. Hogy a zárt ajtók és ablakok mögött mi történik, azt csak te tudhatod. De mindenképpen fontos átgondolnod, nem lenne-e szükség kicsivel több meghittségre, életre, akár bájos tökéletlenségre ahhoz, hogy jobban érezd magad...

Mutatjuk a következő kép jelentését is! LAPOZZ!


6. Egy valódi gyöngyszem

Olyan ez a ház, akár egy kis ékszerdoboz. Kapcsolatod is igazán csodás a jelek szerint. A házat elnézve pároddal nemet mondtok az egyhangúságra, mégis harmóniában és szeretetben éltek. Meghagyjátok egymásnak a teret, engeditek érvényesülni egymás személyiségét, emellett pedig ragyogóan kék fölöttetek az ég, virágzó és tágas a kert, mintha a csendélet lenne mindez. Õrizzétek meg ezt a ritka teljességet, melyre rátaláltatok!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?