ÉLETMÓDI

Ez a hálószobai kellék a boldog házasság titka, esküsznek rá a férfiak

Kis kifli - nagy kifli? Sokan esküsznek rá, hogy ez az alvási póz a jó párkapcsolat titka. Akik így alszanak, távol tartják a stresszt. Ám van ennek a póznak egy kellemetlen következménye is, mely megvétózhatja a kialakult szokást. Ezen dolgozott egy amerikai team, méghozzá sikerrel!

 

Egymást átölelve aludni - ez a legcsodásabb dolog! Vagy mégse?

Előny: Az biztos, hogy ha ketten összegubancolódva merülnek álomba, onnan eltűnik a stressz.

Hátrány: A meghitt kis kifli-nagy kifli pózban párod fejének súlya egész éjjel rád nehezedik. A végén a karod menthetetlenül elzsibbad.

Alvás híd-párnával

Ennek a különleges eszköznek az előnye, hogy nem kell felhagynotok kedvenc alvási pózotokkal. Karodat a hídpárna alatt nyújtod ki kedvesed feje alatt.

Így az ő testsúlyát a párna felfogja, ezáltal nem nyomja el a karodat.

 A kellemetlen zsibbadás elmarad. Eközben másik karoddal továbbra is védelmezően át tudod karolni őt.

Mi a híd-párna

Az USA-ban kifejlesztett találmány, egy, a szokásosnál kicsit keményebb szivacs. Hídban görbül, és ezt a formáját meg is tartja. A puha felületképzés biztosítja a kényelmes alvást.

További előnyök

A híd-párnát egyedül is használhatod. Ha televíziót, filmet nézel vagy olvasol, háton fekve remekül támasztja a nyakad, fenntartja a fejed. Alvás közben, oldaladon fekve, a vízszinteshez képest kicsit magasabb helyzetben tartja a fejed. Ez különösen előnyös lehet reflux betegségben vagy  gyomorsavtúltengésben szenvedőknek.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?