EZO

Szerelemtől izzik a nyár: Ezt a pikáns kalandot hozza az Oroszlánba lépő Vénusz a csillagjegyeknek

Forró lesz a következő hónap, szenvedélyt és romantikát ígér a júliusi szerelemhoroszkóp. A bolygóállások miatt különleges energiák izzítják a levegőt...
címkék:
  • Szerző:

Igencsak mozgalmas heteket ígér a júliusi szerelemhoroszkóp, hiszen a hónapban nem csupán a Mars, de a Vénusz is az Oroszlán csillagképbe lép, és ezzel felszabadulnak a régóta elfojtott vágyak és visszafogott energiák. Különösen a szerelem és a szenvedély terén várható látványos változás. Az Ikrek bizonytalanságot hozó időszakának vége, következik az újjászületés időszaka; és ha hagyod, hogy magukkal sodorjanak a kozmikus energiák, a júliusi szerelemhoroszkóp szerint szenvedélyes nyári esték várnak rád.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Pixabay.com

Végre lelazul a Kos

Fotó: Pixabay.com

A különleges időszak nem hagyja hidegen a Kost sem, aki végre megengedi magának, hogy pihenjen, és valami olyasmivel foglalkozzon, amit igazán szeret. Ez feltűnik a környezetének is, szenvedélye sokakat magával ragad, és mágnesként vonzza az ellenkező nem tagjait.

Kinyílnak a Bika érzékei

Fotó: Pixabay.com

Hirtelen visszahúzódó lesz, amin először meglepődik, majd élvezni kezdi, hogy nem igényli a pezsgést, a nyüzsgő társaságot. Most végre kiengedi a gőzt, élvezi a finom ételeket és a szépséget az otthonában és a természetben; no meg az érzéki kalandokat.

Szétveti az energia az Ikreket

Ikrek

Fotó: pixabay.com

Hihetetlen népszerű lesz ebben az időszakban, és ez nem véletlen: tele van alkotókedvvel, lelkesedéssel, és imád új embereket megismerni. Végre pénzben mérhető elismerést is kap a szenvedélyéért, beérik a munkája gyümölcse.

Hihetetlenül magabiztos lesz a Rák

Fotó: Pixabay.com

A különleges bolygóállás miatt a Rák úgy érzi, minden a helyére került, soha életében nem érezte magát ennyire jól a bőrében. Az ismerősei gyakran meg is jegyzik, hogy valósággal ragyog mostanában. Hogyne, hiszen elhatározta, hogy nincs több időhúzás, beleáll abba, amit igazán szeret; és ez a kisugárzás nem hagyja hidegen az ellenkező neműeket.

Elengedi a múltat az Oroszlán

Fotó: Pixabay.com

Mintha kísértenék régi szerelmek, egykori kalandok, lépten-nyomon belefut régi exekbe. Ez nem véletlen van így: ha van lezáratlan románc, itt az ideje elengedni. Ha ez megtörténik, fantasztikus kalandokban lehet része ebben a hónapban.

Elkezd magára figyelni a Szűz

Fotó: Pixabay.com

Érdekes módon úgy érzi, hogy nyomasztják és fárasztják a nagy baráti összejövetelek, pedig a nyár erről szól. Ezért úgy dönt, egy időre szabadságra megy, és saját maga felé fordul. Lehet ez egy magányos nyaralás vagy csak egy kis otthoni pihenés, de ez idő alatt számba veszi, pontosan mire is van szüksége. Közben nem lehetetlen, hogy rátalál a szerelem is…

A tásaság közepe lesz a Mérleg

Mérleg jegy

Fotó: pixabay.com

A hosszú, magányos hónapok után elemében érzi magát, hogy újra lehet társaságba járni, és most még könnyebben tud kapcsolatot teremteni, mint korábban. Annyi kalandban lehet része, amennyit csak akar…

Berobban a Skorpió karrierje

Fotó: Pixabay.com

Végre learathatja a kemény munkája gyümölcsét, és megengedhet magának egy kis ünneplést; olyan fordulat vár rá ugyanis a munkájában, amiről mindig is álmodott. Ez nem kevés pénzzel is jár.

Új életet kezd a Nyilas

Fotó: pixabay.com

Úgy érzi, mostanában minden szétesett körülötte, és ez nem véletlen: azok az energiák, amik eddig egyensúlyban tartották a mindennapjait, eltűntek. De nem is bánja, hiszen hadd menjen, aminek mennie kell. Új barátok, karrier és szerelem vár rá ebben a hónapban.

Kiéli a vágyait a Bak

Fotó: Pixabay.com

Mindig keményen dolgozik, ám most megkérdőjelezi, hogy mi az értelme és a célja az egésznek. Idén nyáron kilép a mókuskerékből egy kicsit, és nem bánja meg: végre valóra válthatja régóta dédelgetett álmait, és a júliusi szerelemhoroszkóp szerint könnyen lehet, hogy egy szerelem is bekopogtat az ajtaján.

A sarkára áll a Vízöntő

Fotó: pixabay.com

Ráébred, hogy hajlamos mások világában elmerülni, és a sajátját háttérbe szorítani. Most azonban nem így lesz! Az Oroszlánba lépő Vénusz új energiákkal ruházza fel, és végre a saját szenvedélyének él.

A fizikai élvezeteknek hódol a Halak

Halak jegyében

Fotó: pixabay.com

Az újjászületés fizikai síkon lesz a legerősebb a Halak számára, sokkal jobban megéli a testi kényeztetést, mint valaha. Imádja a forró fürdőket, a masszázst, és sokkal intenzívebben éli meg a szexet.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?