Orbán Viktor: Amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba!

POLITIK
Létrehozva: 2021.04.21.

Nagy egészséghoroszkóp: csillagjegyed meghatározza, tested mely pontja a legsérülékenyebb

Ahogy személyiségükben sem egyformák a csillagjegyek, úgy abban sem, hogy milyen betegségre hajlamosak. Az egészséghoroszkóp nemcsak azt mutatja meg, hol a leggyengébb a szervezeted, de azt is, mire érdemes odafigyelned a mindennapokban.

Az egészséghoroszkóp elárulja, hogy az egyes csillagjegyek milyen betegségekre a legfogékonyabbak. Sokan csak legyintenek erre, még azok is, akik egyébként hisznek az asztrológiában; pedig az egészséghoroszkóp pontosan megmutatja, melyik testrészedre kell jobban figyelned.

Fotó: 123 RF

Kos (03.21 – 04.20)

Tele vannak energiával, makacsok és mindent azonnal meg akarnak valósítani. A szenvedélyes kos gyenge pontja az agy, a fej, az idegek, a szem a fül, a fog és a haj. Gyakran fájhat a fejük, ha túlterhelik magukat, szédüléstől is szenvednek. Ha megbetegednek, nagyon rosszul érzik magukat, gyulladáskor általában be is lázasodnak; de hamar is gyógyulnak. Érdemes odafigyelniük a testük jelzéseire, és arra, hogy mindig szánjanak időt a pihenésre is.

Bika (04.21 – 05.20)

A bikák imádják a kényelmet és a finom dolgokat, roppant igényesek magukra és a környezetükre is; nagyra értékelik az anyagi biztonságot és a kényelmes otthont. Az egészséghoroszkóp szerint leggyakrabban a gégéjükkel adódik problémájuk, sokszor van mandula- és gégefőgyulladásuk. De mindezek mellett a többi jegynél hajlamosabbak a pajzsmirigy-betegségekre és az anyagcserezavarokra. Nem árt, ha rendszeresen ellenőriztetik a vércukorszintjüket és a pajzsmirigyüket; ami azért nehéz ügy, mert a bikák nem szeretnek orvoshoz járni.

Ikrek (05.21 – 06.21)

Nagyon jól alkalmazkodnak, számukra minden a kapcsolatokról és a kommunikációról szól. Hajlamosak a tüdőbetegségekre, amit sokszor tetéz az, hogy idegességük, belső nyugtalanságuk miatt gyakran szoknak rá a cigarettára, és igen nehezen hagyják el ezt a káros szenvedélyt. Gyakori náluk a kéz- és karsérülések előfordulása. Kétféle ikrek típus van: az egyik csak akkor megy orvoshoz, ha muszáj, a másik pedig kimondottan hipochonder, a legkisebb tünet is halálra rémíti.

Fotó: Pixabay.com

Rák (06.22 – 07.22)

A rák érzékeny és sérülékeny csillagjegy, fontosak számára az érzelmek, és a támasz. Ezért gyakran alakulnak ki náluk lelki zavarok, például a depresszió. Hajlamosak az ödémásodásra, és gyakran szenvednek gyomorproblémáktól is.

Oroszlán (07.23 – 08.23)

A magabiztos, szenvedélyes és hiú oroszlánnak a szívével lehetnek leghamarabb problémák, de sokszor szenvednek derékfájásban is, mert könnyen túlterhelhetik magukat. Nem árt, ha kerülik a stresszhelyzeteket, és időt szakítanak arra, hogy alaposan kipihenjék magukat.

Szűz (08.24 − 09.23)

A rendszerező, kritikus és racionális szűz gyenge pontja az emésztőrendszer, gyakran fordulnak elő náluk hasnyálmirigy- és májproblémák, de sokan szenvednek közülük vékonybél betegségben is. Mindezt a helytelen táplálkozás szokta okozni, így érdemes odafigyelniük arra, hogy mit esznek.

Fotó: Pixabay.com

Mérleg (09.24 – 10.23)

A társaságkedvelő mérlegek érzékeny pontja a vese, az ágyékcsigolya és a bőr, de a mérleg nőknél magas a szívbetegségek veszélye is. Ha valami ledönti őket a lábukról, nagyon sokáig betegek, mert rendszerint semmit nem tesznek azért, hogy meggyógyuljanak.

Skorpió (10.24 – 11.22)

Titokzatos és összetett személyiségűek a skorpiók, akik rettentő makacsok. Nőknél a méh és a petefészek, férfiaknál a bél és a hólyag okozhat bajokat. Ugyanis gyakran nem figyelnek a szervezetük jelzéseire, és sokszor későn kerülnek orvoshoz. Az egészséghoroszkóp alapján a nőknek érdemes odafigyelniük arra, hogy melegen tartsák a derekukat, ugyanis hajlamosak a felfázásra.

Nyilas (11.23. – 12.21)

Optimista, szenvedélyes tűz jegy, akinek szüksége van a testmozgásra, ám hajlamos elhanyagolni azt. Gyenge pontjai a máj és a csípőtájék: hajlamosak felfázásra, reumára, köszvényre és isiászra is. Lelki betegségek viszonylag ritkán gyötrik őket a mérhetetlen optimizmusuk miatt.

Fotó: Pixabay.com

Bak (12.22. – 01.20)

Célratörő, fegyelmezett és precíz a bak, akinek fontosak az anyagiak, ám hajlamos visszafojtani az érzelmeit. Leggyakrabban a térdük, az ízületeik betegednek meg, de hajlamosak lehetnek gyomorpanaszokra is.

Vízöntő (01.21. – 02.20)

E csillagjegy szülöttei szeretnek a saját fejük után menni, sokszor kiszámíthatatlanok. A vérnyomásukkal adódhat probléma, általában túlságosan alacsony. Keringési problémák, visszerek gyötörhetik őket leggyakrabban. A bokájuk rendkívül sérülékeny, így érdemes odafigyelni erre a sportnál.

Halak (02.21 – 03.20)

Tele vannak álmokkal és művészi érzékkel a halak jegyben születettek; gyenge pontjuk az idegrendszer, így nem ritka, hogy pszichoszomatikus tünetektől szenvednek. Hajlamosak az allergiára is; és a többi csillagjegynél sokkal hamarabb alakul ki náluk függőség, ezért érdemes nagyon odafigyelniük a káros szenvedélyekre.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Tizenöt méteres óriáskígyó tartotta rettegésben Indiát

origo.hu

Elszólta magát a megcsalásról a magyar sztárpár

borsonline.hu

Közleményt adtak ki a Messenger- és a Facebook-felhasználóknak

magyarnemzet.hu

Gyűlöletcunami és lincshangulat Magyar Péter vidékjárásán + videó 

ripost.hu

50 hullócsillag ragyog az égen - erre a három csillagjegyre köszönt rá a szerelem

hirtv.hu

Megfenyegette egy baloldali aktivista a kormánypárti képviselőket a Parlamentben

origo.hu

Tangás fürdőruhára vetkőzve ünnepelte születésnapját Szőke Zsuzsi

travelo.hu

Nem túl jó hír az Ausztriába igyekvőknek

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Pumped Gabo mindenről kitálalt Aurelióval kapcsolatban

ripost.hu

"Nagyon keveset látom, szinte alig beszélünk" - sírva vallott házassági válságáról a TV2 sztárja

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

3 csillagjegy, akiknek most nagyon kerülniük kell a konfliktusokat

EZO

Fény derült a tökéletes kapcsolat titkára: ebből a négy csillagjegyből lesz a legjobb partner

EZO

Ennek a 4 csillagjegynek pénzt és bőséget hoz a Bika hava

EZO

3 csillagjegy kapcsolata el van átkozva, ők még idén szakíthatnak!

EZO

Négy csillagjegy, amelyik hajlamos az idegeskedésre

EZO

Melyik jegyben születtél? Így mosolyog rád nyáron a szerencse

EZO

Ez a három csillagjegy forró szerető 50 év felett is