ÉLETMÓDI

Mit tegyünk, ha meg akarunk hódítani egy férfit?

Tetszik egy férfi, de nem tudod, hogyan csábítsd el? Hidd el, nem is olyan bonyolult az egész, csak néhány apróságot kell előre eltervezned!

Ahogy a nők, úgy a férfiak is vágynak egy boldog párkapcsolatra. Persze lehet, hogy más vezérli a két nemet, de az is előfordulhat, hogy közös a cél.  Már önmagában az is előrehaladás, ha a férfiak közül egyszer csak megjelenik egy az életedben, és valamiért felkelti érdeklődésedet. Hogyan közelítsd meg?

Íme, itt a segítség, miként hódíthatod meg a kiszemelt férfit.

1., Találd meg a gombot rajta

Minden férfin van egy virtuális gomb, amelyet ha megérintesz, rögtön kezes báránnyá változik. Persze ez minden esetben más és más lehet. Néha a testén van, de előfordulhat, hogy elég egy mosoly, egy szó, egy látszólag véletlen érintés. A te dolgod, hogy megtaláld, hol lehet ez a gomb a férfin.

 

2., Az illat ereje

Kutatások bizonyítják, hogy a jó illat mennyire befolyásolja az embereket. Egy férfi képes csupán az illatod miatt is beléd szeretni. Tehát az illatod alapvető elem a csábításban. Persze azért ne vidd túlzásba, a pacsuliszagot senki nem szereti!

3., Mutass kevesebbet, de légy azért vonzó

Ha nem egyéjszakás kalandot keresel, célszerű kicsit visszafogottabban öltözködni, jó, ha megtalálod ebben is az arany középutat. Fontos, hogy belül elégedett legyél önmagaddal, így ezt a magabiztosságot fogod kisugározni. Légy minden nap szexi, de mégsem feltűnő. Hordj élénk színeket, a "fekete varjakat" kevesen szeretik.

 

4., Légy olyan nő, aki tudja, mit akar

Nagyon fontos, hogy ne légy bizonytalan. Ehhez segíthet egy új frizura, vagy pár felesleges kilótól való megszabadulás. Sok nőnek erőt és magabiztosságot ad, egy kis külső változtatás is , meglásd segít a belső békédben és a határozottságodban is. Sokszor egy ilyen változtatással keltheted fel a férfi figyelmét. És akkor jön a „hogy megváltoztál”.

 

5., Küldj jeleket, hogy a férfi észre vegye jó nálad

Eljött az idő, hogy színre lépj úgy is, hogy ez a másik megértse.  Mint, ha odasúgnád: igen, Te tetszel nekem! Ehhez persze meg kell találd azt a kommunikációs „vonalat”, amin a férfi tisztán ezt megérti. Használj testi jeleket, ne kulcsold össze a kezed, simítsd hátra a hajad, de semmit ne vigyél túlzásba. Vesd be a flört minden női fortélyát, de tudd, hogy hol a határ. Néha, ha lesütöd a szemed az is adhat olyan impulzust, hogy segít a másik felé való kapcsolódásban. Hiszen amikor ismét felnézel rá, lehet úgy találja meg egymást a két tekintet, hogy onnan kezdve tisztán megérti a férfi hogy ő jön. Hagyd, hogy ő kezdeményezzen. Fontos ugyanis, hogy úgy érezhesse, nem vetted el tőle a „vadász” szerepét.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?