YESSS

Ennek a három csillagjegynek elhozza a szerelmet az augusztus

Hatalmas szerelem érkezhet ennek a három csillagjegynek életébe. Augusztus közepéig lesz ez a csillagállás. Használd ki te is, ha te vagy a szerencsések egyike.

Most megtudhatod, melyik három csillagjegynek lesz szerencséje az Oroszlán jegyében lévő Merkúr hatására. A Merkúr a kommunikáció a hatékonyság, sebesség bolygója, belépett a bátorságot, erőt képviselő Oroszlánba. Bizony, így nagy eséllyel érkezhet meg a szerelem is, mert akik eddig nem vettek bátorságot annak kinyilatkoztatásában, most az energiák összekapcsolódása lehetőséget ad nekik erre. Lehet a te közeledben is volt már valaki, aki teljesen oda van érted, és észre sem vetted? Hamarosan meglepetés érhet! Kiknek hoz most szerencsét a szerelemben ez a bolygóállás? Megtudhatod. Íme a szerelmes horoszkóp.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Szerelmes horoszkóp

Szerelmes horoszkóp
Fotó: pixabay.com

Ikrek

Ha ebben a jegyben születtél, akkor elég bizalmatlan vagy a másik nem irányába. Ez mindig is így volt, de most ez a csillagállás kedvez neked. Nyitottabbá tesz téged érzelmi területen, talán végre elhiszed, hogy te is szerethető vagy. Itt az ideje, hogy az udvarlókat közel engedd magadhoz és elengedd a folyamatos energiákat is felemésztő ellenkezéseket. Valaki régóta szeret, és ez nem vicc. Csak éppen nem tudsz róla, vagy nem veszed észre. Jó kommunikációd is segít benne. Végre kimondhatod az érkező nagy szerelemnek, hogy IGEN! Megérdemled.

Oroszlán

Az elmúlt időszakban teljesen visszafogtad magad, kontrolálltad az érzelmeidet a szerelemben. Alapjában lendületes, impulzív személyiséged van, de fontos számodra a stabilitás is. Végre őszintén kommunikáld, amit érzel, az arrogáns erőket és megnyilvánulásaidat alakítsd át, egy őszinte magabiztossággá. Ez a kulcsa a szerelmednek. Tudasd végre a másikkal, mennyire szereted. A bolygók energiái bátorságot adnak neked az önkifejezéshez, a válasz bizonyára igen lesz. Merd kiadni a benned lévő szeretetet. Végre meglátod a tükörbe a szerelmes Oroszlánt.

Bak

Hidd el, hogy jár neked a romantikus kapcsolat! Ha végre kifejezed azt, amit érzel, akkor minden a helyére kerül. Ehhez viszont először jelet kell adj annak, aki tetszik, hogy bátran léphessen feléd. Nem csak a szavak a kommunikáció eszközei, nem kell neked udvarolnod. Erős egyéniséged miatt sokan megtorpannak, mielőtt a közeledbe mennének. Találd meg a módját annak, hogy félreérthetetlenül jelezd a másik felé: közeledhet feléd. A szeretet kifejezésében nagy lépést tehetsz, így a szerelem is végre beléphet a kinyíló ajtón. Engedd be!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?