EZO

Erre az öt csillagjegyre hamarosan rátalál az új szerelem. Te vajon köztük vagy?

Az új szerelem sosem akkor jön, amikor várod. Egyszerűen meglepetésként csap le – mint ahogy ennek az öt jegynek az életében is, akik idén várhatják a szerelmi életük hirtelen fellendülését.

Vajon idén minden marad a régiben, vagy beköszönt az életedbe az új szerelem? A csillagok mindenkinek mást ígérnek ez ügyben, de a következő öt jegyet az idei csillagállások támogatni fogják az érzelmek terén. Vajon új szerelem hódítja meg őket, vagy a régi kapcsolat tüze lángol fel újra?

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Új szerelem 01

Vajon neked is új szerelem lép be idén az életedbe?
Fotó: Pixabay.com

Kos: megvalósul a tündérmese

A Kos jegy szülöttei egyedül is feltalálják magukat, de idén a szerelemben megvalósul minden álmuk. A szinglik életébe új szerelem köszönt be, de a tartós kapcsolatban élők is új szintjét élik meg a kapcsolatuknak. Egyre kell csak vigyáznod, ha ebben a jegyben születtél: került a keserű, éles szóváltásokat, a nézeteltéréseket inkább korrekt vitában rendezd a kedveseddel. A csillagok olyan partnert sodornak az utadba, aki nem fogja eltitkolni mit érez, a problémákra pedig veled együtt szeretne megoldást keresni. Különösen augusztus közepétől kedveznek a szerelmi életednek a csillagok.

Bika: barátságból lesz az új szerelem

A Bika jegy szülöttei számára is remek év 2021 szerelmi téren. Szinte egész évben jól fogod magad érezni, új barátokat szerzel, és lehet, hogy épp egy ilyen jó barátságból lesz romantikus, új szerelem. Ez február és szeptember között bármikor bekövetkezhet, de különösen a március és az április kedvező a jegyed számára. Idén nem marad el a tavaszi romantika, de a rózsaszín szemüveg a tavasz végével sem kerül le rólatok.

Szűz: a magánélet minden területén szerencse vár!

A Szűz jegy szülötteinek magánélete 2021-ben minden területen jól alakul. Ha még egyedül vagy, bekopogtathat az új szerelem az életedbe, ha viszont már kapcsolatban élsz, jelentős események várhatók: nem kizárt az esküvő vagy a család bővítése sem. Te is egyre sürgetőbben fogod érezni, hogy elköteleződésre vágysz, és ez a párodnál is kedvező fogadtatásra talál majd, így szorosabbra fűzitek a szálakat.

Új szerelem 02

Lehet, hogy már ismered is azt az embert, aki a szerelmeddé lép elő!
Fotó: Pixabay.com

Skorpió: új szerelem a Vénusz védelme alatt

A Vénusz és a Jupiter támogatásának köszönhetően a Skorpió jegy szülöttei számára is megérkezhet idén az új szerelem. Ha már tartós kapcsolatban élsz, a Szüzekhez hasonlóan a Skorpiók esetében is felszínre kerül az elköteleződés vágya. Ha képes vagy empatikusan viselkedni a kedveseddel, és vita esetén megérteni az ő szempontjait is, a kapcsolatotok egy új szintre léphet, és soha nem látott csodákat élhettek meg együtt.

Bak: már ismered azt, akibe bele fogsz szeretni

Az egyedül élő Bakok évét új szerelem teszi emlékezetessé. Ráadásul nem is új ismeretség lép be az életedbe: már ismered azt a személyt, akiről később kiderül: nem csak barátként tudod vele elképzelni az életet. De az is lehet, hogy egy rég nem látott, korábbi ismerős lép majd be újra az életedbe. Ha már foglalt vagy, felütheti a fejét a féltékenység az életedben, de szerencsére a csillagok segítenek, hogy hamar tisztázzátok a félreértéseket, és a kapcsolatotok jobb legyen, mint valaha.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?