EZO

Ma a Kos jegyébe lép a Nap: három csillagjegy számára sorsfordító lehet a különleges állás

Csodákat és megújulást hoz a tavaszi nap-éj egyenlőség; ám három csillagjegy világát alapjaiban rengetheti meg az együttállás. Most különösen fontos a belső megérzésekre hallgatni.
  • Szerző:

A tavaszi nap-éj egyenlőség mindenkinek fellélegzést és megújulást ígér ebben az évben: a hosszú télnek vége, az eddig parkolópályán lévő energiák berobbannak, itt az ideje a cselekvésnek! A március 20-án kezdődő asztrológiai újévvel vége a várakozásnak, tervezésnek, ahogy a Nap a Kos jegyébe lép, nem csupán a természet, a csillagjegyek is ébredésnek indulnak. Három jegy szülötteinek pedig különösen sorsfordítóak lehetnek ezek a napok. Most van itt az ideje a befelé fordulásnak, hogy felfedezzék a valódi vágyaikat, el tudják választani, mit az amit igazán szeretnének, és mi az, amit csak az elvárások miatt tennének meg. Könnyen lehet, hogy emiatt olyan lehetőségeket is észrevesznek, amit a varázslatos nap-éj egyenlőség tálcán kínál számukra.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Pixabay

A kos számára trükkösen indult az év, úgy lehetett sejteni, hogy tele lesz nehézségekkel. Ám ha türelmesek voltak, ezekben a napokban meglátják, miért volt érdemes várni. Ugyanis teljes természetességgel önmaguk, a saját vágyaik felé fordulnak, és olyasmibe foghatnak bele, amit régóta halogattak már; és ami egy új jövőt is megalapozhat számukra. Miközben megtanulják szeretni önmagukat, észre se veszik, hogy egyre több új ember veszi körül őket; és könnyen lehet, hogy most talál rájuk a szerelem, ha eddig egyedül éltek.

Fotó: Pixabay.com

A nyilas számára eljött a nagy döntések ideje: pénzügyi helyzetükben, karrierjükben nagy változások várhatók, ha nyitott szemmel járnak. Közben otthon sem tétlenkednek, hatalmas kreatív energiák szállják meg őket a nagyobb átalakításokhoz, felújításokhoz. Sikeres időszakot hoz számukra a nap-éj egyenlőség a szerelemben is, ha képesek úszni az árral, és hagyják, hogy a lehetőségek megtalálják őket. Szenvedélyes, kreatív időszak jön, érdemes kihasználniuk ezeket az energiákat.

Fotó: pixabay.com

A vízöntők végre maguk mögött tudhatják az elmúlt időszak anyagi nehézségeit, helyzetük stabilizálódni kezd, és nem várt bevételekre tehetnek szert. Annak ellenére, hogy a tavasz sok hullámvölgyet is hoz a számukra, hatalmasat fejlődhetnek ezekben a hónapokban, ha megtanulják kimondani azt, amire szükségük van. A spirituális gyógyulás, kapcsolódás időszaka lesz ez számukra; és sokkal mélyebbé válhat a párkapcsolatuk ezáltal.

Fotó: pixabay.com

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?