EZO

Megérkezett a hétfői horoszkópod, mutatjuk, mi vár rád!

Lássuk, mit ígérnek a csillagok!
címkék:
  • Szerző:

Kos: (március 21. – április 20.)

Egyengetheti karrierjét, és nemcsak dicsőségből jut elegendő, hanem az anyagi javakból is bőven markolhat. Még nem tudni, hogy melyik terve válik valóra, de mindegyikben benn van a siker esélye. A sorsát érintő fontos, ugyanakkor ellentétes hatások érik.

Bika: (április 21. – május 20.)

Egy közeli ismerősével folytatott beszélgetés felkavarja a lelkét. Átmeneti rosszkedve elszáll, tudni fogja, mit kell tennie. Olyan dolgokra derül fény, amelyek eddig rejtve maradtak ön előtt. Ezekre örökre emlékezni fog majd. Több vasat tart egyszerre a tűzbe, de ez egyáltalán nem baj.

Ikrek: (május 21. – június 21.)

Olyan értesüléseket szerez, amelyek óvatosságra intik azzal kapcsolatban, hogy érdemes-e elfogadnia egy állásajánlatot. Koncentráljon egy önnek fontos feladatra, hogy az energiáját ne pocsékolja feleslegesen. Ritkán képes türelmesen várni, de most érdemes így tennie.

Rák: (június 22. – július 22.)

Bátran kalandozzon, s most az sem fontos, hogy a vágyai és a realitás közti kompromisszumokat keresse. Legyen kezdeményező. Munkahelyi pozícióját nem fenyegeti veszély, ezért anyagi helyzete sem fogja nyomasztani. Időt szakíthat a hobbijára, változások kezdődnek az életében.

Oroszlán: (július 23. – augusztus 23.)

Lelkesedése nem szalmaláng, a nehézségek idején is megmarad és ebben az időszakban mindvégig ez lesz a jellemzője. A pénz most különösen jól jön, mivel rengeteg kiadása volt és bármikor újabbakra számíthat. Fontos szerephez jut az életében egy régi kedves ismerőse.

Szűz: (augusztus 24.- szeptember 23.)

Érzelmi életében változás készülődik. Nyitott szemmel járjon a világban. Ne méricskéljen, hanem adja át magát az érzéseinek. Úgy forog a világ, ahogy szeretné és most hosszútávra is tervezhet. Már nyoma sincs a szomorúságának. Elfogadja a világot olyannak, amilyen, és ez hozzájárul, hogy sok barátot szerezzen magának.

Mérleg: (szeptember 24. – október 23.)

Jót tesz önnek ez az időszak, elemében lesz, alig bír energiáival. Semmiképpen sem se fojtsa el, hanem próbálja hasznosítani. Ha feszültség van a kapcsolatában, játsszon nyílt lapokkal, mondja meg partnerének, mi bántja.

Párhoroszkóp 02

Fotó: Pixabay.com

Skorpió: (október 24. – november 22.)

Felettesei kellemetlenkedései ellenére kedvező fordulat várható az életében. Lesz, aki vonzó ajánlatot tesz önnek. Pénztárcája még nincs degeszre tömve, de olyan lehetőséghez jut, hogy nem lesz panaszra oka. Stabil lesz a családi háttere, számíthat szerettei támogatására.

Nyilas: (november 23. – december 21.)

Ha a sors úgy hozza, egy oroszlán elszántságával küzd szeretteiért. Szerencsére erre most nem lesz szükség, békés időszak következik. Látja a munkahelyén zajló változások hátterét. Képes lesz rugalmasan kezelni az új kihívásokat. Ha gond van a kapcsolatában, apró ajándékok segíthetnek.

Bak: (december 22. – január 20.)

Több szabadságra vágyik, élete kereteit túlzottan szűknek érzi. Szerencsére jó esélye nyílik arra, hogy megmutassa mire képes. Ne zárja magába negatív érzéseit, ha úgy adódik, engedjen teret nekik, mert az elfojtás káros. Az agressziót, a bánatot éppúgy át kell élni, ahogy a szerelmet.

Vízöntő: (január 22. – február 19.)

Mostanában „szóra sem érdemes” ügyek miatt bosszankodik, pedig sokszor megfogadta már, hogy soha többé nem tesz ilyent. Szívós kitartásában bízhat, abban, hogy még vesztes helyzetekben is képes talpra állni. Bízza magát nyugodtan saját tehetségére, rátermettségére.

Halak: (február 20. – március 20.)

Kapcsolata komoly fordulat előtt áll. Boldognak és felszabadultnak érezheti magát. Kedvezően zárul minden fontos tárgyalása, és ezek anyagi hatását is hamarosan tapasztalni fogja. Szédületes tempót diktál most önnek a sors, de bírja energiával, mert imádja az új kihívásokat.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?