EZO

3 csillagjegy, aki tavasszal visszakapja régi nagy szerelmét

Mi lesz, ha visszatér ez exed tavasszal? Újra lobban a szikra, vagy teljesen felforgatja az életed? Ez a három jegy szülötte döntés előtt állhat.

Ez a szerelmi horoszkóp megmutatja, kik azok, akik tavasszal szerencsésen visszakapják a régi kapcsolatukat, a megújult érzéseket. Ez persze nem azt jelenti, hogy más csillagzat alatt születettek nem lehetnek ismét szerelmesek. De most kiderül, kik azok, akiknek kiemelkedően nagy az esélyük az univerzum ajándékára vagy éppen a sorscsapásra.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Régi szerelem horoszkóp

3 csillagjegy, aki tavasszal visszakapja régi nagy szerelmét
Fotó: pixabay.com

Ikrek

Márciusban azt fogod érezni, hogy szárnyalsz, megérint a szerelem. Ha párkapcsolatban élsz, akkor is nagy boldogság köszönt be az életedbe. De nem biztos, hogy neked kedvez a tavasz második fele, mert a te esetedben, ha vissztér a régi nagy szerelem, ez lehet nagy csapás is, nem csak nagy varázslat. Rajtad áll, hogy mit kezdesz ezzel a helyzettel, hiszen azt veheted észre, hogy hirtelen hárman vagytok egyszerre a képben. Nagy választás elé állít most az élet. Halgass a szívedre, mielőtt döntesz, ezt ésszel, most tuti nem oldod meg!

Mérleg

Rendezd soraidat márciusban, és akkor izgalmasnak ígérkezik számodra a tavasz. Szenvedéllyel tekint be a napocska is az ablakon. Bizony így érkezik vissza számodra a régi nagy szerelmed is. Nem lesz másra szüksége, csak egy kis bátorításra. Mi lesz ebből az egészből? Ki tudja? Hiszen a csillagok azt is jelzik előre, hogy májusban valaki más kopogtat. Nem tudsz rosszul választani, csak az lesz a végső kérdés, hogy végre elköteleződsz, vagy ismét tanulsz a hibáidból.

Bak

Tél végén lefoglalnak a családi gondok, a munka is a szokásos módon elég sok időt vesz el a mindenapjaidból. Március végéig nem, de a tavasz második felében a szerelmi horoszkópodban benne van a lehetősége, hogy bekopogtat valamelyik exed. Sőt, akár egyszerre többen is megkeresnek. Szingliként akár ez jó hír is lehet, ha benne volt a pakliban, hogy visszaengedd az életedbe a régi szerelmed. Most van itt az ideje, hogy megtedd. Ez lehet számodra az év ajándéka. Ha párkapcsolatban élsz, akkor ebből az egészből maximum egy kaland lehet. Ez aztán tényleg a te ügyed.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?